Помош, проблеми, прашања, совети...

Г

Гоццццце

Гостин
Точно е Гего, асус 9550 ге. И сеа шта да радим? дај ми линк ор самтинг .
Фала унапред!

Г

Гоццццце

Гостин
Симнав ati8412_WXP , инсталирав , ама џабе, пак ме дупи. Ја уклучувам и ми дава сент донт сент... инаку 70 и некој мегабајт беше не 200... да не треба уште нешто да досимнам?

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Некро гледам во еден пост си напишал дека мењање на имеи е 10 минути работа. Кажи ми колку кошта да сменам? Онака ми е чисто информативно, немој да мислиш дека планирам да крадам телефони..хех, пошто до сега кај со сум прашал ми рекле дека не се мења. И уште нешто. Кој ке му биде имеито? сите нули или нормално?
Прво ја утна темата.
Второ имеи-то неможе да биде сите нули, него ќе биде 99% од некој исти таков телефон кој е расипан па земено е неговото имеи, зашто ако се појават 2 исти имеи во мрежата ќе настане конфликт исто како што би било кога ќе се појават 2 компјутери со иста ИП адреса во иста мрежа.

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Планирам да зеам нешто вакво
http://www.neocom.com.mk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=55&category_id=23&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=16&vmcchk=1&Itemid=16

само шо има недостатоци, нема тв аут, еден звучник само има и фај`р вај`р нрма.

Ајде чекам мислења...
Немој да земаш ХП. Незнам зошто, ама некако катастрофа се во последно. Барај тошиба, асус, дел, фуџитсу-сименс... Или Хп-Компак!

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
асфалт напиша:
Планирам да зеам нешто вакво
http://www.neocom.com.mk/index.php?p...=1&Itemi d=16

само шо има недостатоци, нема тв аут, еден звучник само има и фај`р вај`р нрма.

Ајде чекам мислења...
Не си пишал цена ама ок.
1. За тв аут има решение http://sewelldirect.com/pc-to-tv.asp,мислам дека во Логинг (Беверли горе) можат да ти напраат вакво

2. Боље еден звучник него ниеден башка можеш да си приклучиш звучки

3.За тоа што нема фај`р вај`р има решение,го има и кај нас и е http://www.amazon.com/Card-PCMCIA-Firewire-Port-Cable/dp/B00008AB53

совет: ако ги имаш парите зимај го!

Dzish напиша:
Немој да земаш ХП. Незнам зошто, ама некако катастрофа се во последно. Барај тошиба, асус, дел, фуџитсу-сименс... Или Хп-Компак!

HP и HP-Compaq е исто.Првото е за по-high-end лаптопи, а второто е исто HP но за office лаптопи,и не е точно дека HP (и HP-Compaq) се тапа,тие се едни од најдобрите заедно со тошиба и делл.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Точно е Гего, асус 9550 ге. И сеа шта да радим? дај ми линк ор самтинг .
Фала унапред!

Пробај со овој driver

Од asus си прават свои дривери ..... prostrit не ја имам пробано ама ова ти е најнов driver

Г

Гоццццце

Гостин
Го симнав најновиот.. и смартдоктор симнав ама џабе е се не пали.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Нооооова графичка друже, со минимум нигде не идеш. Бтв ако нејкеш ново, ја продавам мојата 7600GT :P

Уствари пред да фрлиш пари, пробај да апдејтираш DirectX, .net Framework и Microsoft Visual C++. Ако и тогаш нејке, спремај кеш.

Г

Гоццццце

Гостин
Чоек, на ридмито пишува дека бива од 9500 сериес нагоре. Така да мора да ја фаќа . Јас сум играл игри што бараат и +9800 али овојпат нејке.
Сменив и крак , пак истото го дава.
Иначе 7600-тката АГП ли е ? и шо пари?

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Не е АГП. А проба она што ти го пишав погоре, да апдејтуваш тоа 3те пакети? Врши работа?

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Дали постои некаков конвертор што ќе може пинови од DVD (или пинови од било што) да се приклучат во антенски приклучок во телевизор(бидејки постарите телевизори освен антенски приклучок немаат ништо друго)

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Нооооова графичка друже, со минимум нигде не идеш. Бтв ако нејкеш ново, ја продавам мојата 7600GT :P

Уствари пред да фрлиш пари, пробај да апдејтираш DirectX, .net Framework и Microsoft Visual C++. Ако и тогаш нејке, спремај кеш.
AGP G-Force 7300 GT ..... Оваа ја најдов за убава цена дали е добра ?

Г

Гоццццце

Гостин
Направив апдејт на директ Х и на нет фрејмворк, на овоа третово незнам како , али џабе е ...

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Gocccce од фичо ферари не бива ... појачај се во графика :)

Kajgana Shop

На врв Bottom