- Член од
- 15 април 2009
- Мислења
- 657
- Поени од реакции
- 112
ако има бип.. провери ја графичката кај некој другар.Го слушаш ли бип-от од биосот кога ќе го пуштиш компјутерот?
ако има бип.. провери ја графичката кај некој другар.Го слушаш ли бип-от од биосот кога ќе го пуштиш компјутерот?
Проба со промена на драјверите?Сега приметив дека звучнава(онборд) карта ми шушти има некој брум кој се слуша,до слушалки или звуцници не е зашто проверив на неколку пара и пак е исто.до што мозе да е проблемов?шумов не е многу јак али сепак се примртува особено на слушалки.
Пробај ако имаш equalizer да ги намалиш високите тонови.Сега приметив дека звучнава(онборд) карта ми шушти има некој брум кој се слуша,до слушалки или звуцници не е зашто проверив на неколку пара и пак е исто.до што мозе да е проблемов?шумов не е многу јак али сепак се примртува особено на слушалки.
Многу високо електромагнетно зрачење. Ако проблемов ти е од скоро, глеј да не е нешто што си додал во близина, кабел за TV, кабелот за струја да не е доближен многу за куќиштето, самото куќиште да не е оштетено од клоцање (куќиштето покрај очигледната физичка заштита служи и за заштита од ЕМ зрачење), да не го оставаш мобилниот преблизу и така натаму.Сега приметив дека звучнава(онборд) карта ми шушти има некој брум кој се слуша,до слушалки или звуцници не е зашто проверив на неколку пара и пак е исто.до што мозе да е проблемов?шумов не е многу јак али сепак се примртува особено на слушалки.
... или графичката.работел другар на пцто,и му се изгаснаало одеднаш... кога го уклучил пак, почнало да свири,ТИИИИИИТТТТТ!!!! едно 5-6 секунди така... рамот???
во максипринт графичките се од 2450 па нагоре, мислам дека е 2600 gf8600gtЈас не можам да се стрпам до лето за нов ком,па ајде кажвејте колку пари е на ново gf8600gt.
Ијааа, немој толку да го појачуваш компјутеротЈас не можам да се стрпам до лето за нов ком,па ајде кажвејте колку пари е на ново gf8600gt.
:pos2::pos2::pos2: немој така бе корун, можеби дечкото има ФХ5500/5200 па оваа 8600гт ке биде премија... јас имам 7300гт и сум прзадоволен... игриве најнови,не ги играм,не ни помислувам (цод 4 ја тераше на медиум и 1024*768)... така да и за мене 8600гт би било премија...Ијааа, немој толку да го појачуваш компјутерот