- Член од
- 15 април 2009
- Мислења
- 657
- Поени од реакции
- 112
Го слушаш ли бип-от од биосот кога ќе го пуштиш компјутерот?
ако има бип.. провери ја графичката кај некој другар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го слушаш ли бип-от од биосот кога ќе го пуштиш компјутерот?
Сега приметив дека звучнава(онборд) карта ми шушти има некој брум кој се слуша,до слушалки или звуцници не е зашто проверив на неколку пара и пак е исто.до што мозе да е проблемов?шумов не е многу јак али сепак се примртува особено на слушалки.
Сега приметив дека звучнава(онборд) карта ми шушти има некој брум кој се слуша,до слушалки или звуцници не е зашто проверив на неколку пара и пак е исто.до што мозе да е проблемов?шумов не е многу јак али сепак се примртува особено на слушалки.
Некогаш звучниците шуштат, т.е појачалото што се наоѓа (вградено, какво било).Сега приметив дека звучнава(онборд) карта ми шушти има некој брум кој се слуша,до слушалки или звуцници не е зашто проверив на неколку пара и пак е исто.до што мозе да е проблемов?шумов не е многу јак али сепак се примртува особено на слушалки.
работел другар на пцто,и му се изгаснаало одеднаш... кога го уклучил пак, почнало да свири,ТИИИИИИТТТТТ!!!! едно 5-6 секунди така... рамот???
Јас не можам да се стрпам до лето за нов ком,па ајде кажвејте колку пари е на ново gf8600gt.
Јас не можам да се стрпам до лето за нов ком,па ајде кажвејте колку пари е на ново gf8600gt.

Ијааа, немој толку да го појачуваш компјутерот![]()