Имаш свич или рутер? Ако немаш, трк во продавница.imam dva kompjuteri,kako da koristam internet i na dvata?
procedura edno po edno ako moze zs invalid sum za ovakvi stvari:party3:
Ако има кабловски со старите моторола модеми, преку усб, може и со лан кабел да заврши работа.Имаш свич или рутер? Ако немаш, трк во продавница.
Ако има кабловски со старите моторола модеми, преку усб, може и со лан кабел да заврши работа.
Ама така кога главниот ќе е изгасен, ќе нема нет на другиот.
iam clisto+.... koj moze da raboti kako ruter(vajlda) na duo extreme od onnetИмаш свич или рутер? Ако немаш, трк во продавница.
нејќе да влезе ни у сејв мод...Може да е било каква форма на меморија, РАМ, графички РАМ, виртуелен РАМ(ти стои како pagefile.sys на хард дискот) и така натаму.
А влага во Safe Mode? Ако успееш да му влезеш, исклучи pagefile да видиш дали ке се упали нормално. Ако не, мењај компоненти дур не го најдеш кривецот.
оф лелеел...не бил рамот...да бил рамот цркнат,немаше ни да се упали компјутерот... напрајв формат и сега се е ОК...нема месец а ја да не прашам тука за мојата канта... го уклучувам пцто, си поминуваат оние цртките ВИндовс ХП и таман да ми се полави лог он скрин (да си изберам накој јузер да се уклучам) ми се појавува проклетиот БСОД...
page_fault_in_nonpaged_area -ете тоа пишува...на гугл прочитав,за ова викаат декем цркнал рамот...па да прашам некој исто да не му се случувало... одам да побарам некој ддр1 рам од другар...
Епа ондак бил виртуелниот рам. Не си морал формат, си можел да го закачиш хардот на друго PC како втор, и да му го избришеш pagefile.sysоф лелеел...не бил рамот...да бил рамот цркнат,немаше ни да се упали компјутерот... напрајв формат и сега се е ОК...
чек малце...од хард диск на УСБ ги ставаш филмовите??Шо е најтрагично чекам 1 саат за да префрлам 2 филма.
Големи се 1.5гб двата заедно.
на УСБ ги ставам
чек малце...од хард диск на УСБ ги ставаш филмовите??
кај еден другар мн споро префрла на УСБ затоа што има 1.1 порт...каков порт имаш ти??? колку ти е старо пц-то?Да, од ЦД сигурно не. Зошто?
Сјебан рам или тапа хард диск.2.0 e портот.
од Погребот на Тоше(Бог да го прости), ми е ПЦ-то, тој ден, не е старо ПЦ-во. Има некој проблем шо ја не го знам.