- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Logitech е да
Мој еррорКој е тој маус? Прогуглав и се појавуват само Logitech MX-518. Microsoft MX-518 нигде ни најдов ни слика, ни нишо. Ај ак не те мрзит постирај некоја слика да го видам шо маус е.
Би се вклопил во сите твои барања освен цената:pos2: Добри мауси за таа цена се Logitech MX518/G5 rev2 и Microsoft Intellimouse Explorer 3.0/HabuАк не е за овде прашањето, префрлајте одма.
Ми треба некој маус од 2000-3000денари кој ќе е убав за се, ама буквално за се. За игри, за работа, за такви работи. Значит, да не е стрикно само за гејминг или за незнам шо таму.
Па давајте предлози. :smir:
PS.
Овај би се вклопил во моите барања? :smir:
Може да биде поради прегревање. Отвори го куќиштето и подзачисти малку од прашина.POMOSSSSSSSSSSSs. Neznam sto mu e na kompijuterot no se slucuva mnogu cesto. Si rabotam jas na mojot PC i mi se isklucuva sam.Sto mu e neznam. Probuvam da go priklucam deneska ne saka. Jas ce go priklucam toj se isklucuva. I edvaj nekako uspeav da go priklucam.. Ako znae nekoj da mi kaze sto mu e ako imal nekoj slicen problem.
Blagodaram odnapred.
POMOSSSSSSSSSSSs. Neznam sto mu e na kompijuterot no se slucuva mnogu cesto. Si rabotam jas na mojot PC i mi se isklucuva sam.Sto mu e neznam. Probuvam da go priklucam deneska ne saka. Jas ce go priklucam toj se isklucuva. I edvaj nekako uspeav da go priklucam.. Ako znae nekoj da mi kaze sto mu e ako imal nekoj slicen problem.
Blagodaram odnapred.
Blagodaram ke se obidam.Може да биде поради прегревање. Отвори го куќиштето и подзачисти малку од прашина.
Има и многу „селска финта“: пробај со дезодоранс (воздух-притисок) да прснеш на cool-ерот.HEhehe "bog ke mmi pomogne so kom":pos2::pos2:
Blagodaram ke se obidam.
Може да е било каква форма на меморија, РАМ, графички РАМ, виртуелен РАМ(ти стои како pagefile.sys на хард дискот) и така натаму.нема месец а ја да не прашам тука за мојата канта... го уклучувам пцто, си поминуваат оние цртките ВИндовс ХП и таман да ми се полави лог он скрин (да си изберам накој јузер да се уклучам) ми се појавува проклетиот БСОД...
page_fault_in_nonpaged_area -ете тоа пишува...на гугл прочитав,за ова викаат декем цркнал рамот...па да прашам некој исто да не му се случувало... одам да побарам некој ддр1 рам од другар...
Уфффф колку е скуп ДДР 1 :nesum:нема месец а ја да не прашам тука за мојата канта... го уклучувам пцто, си поминуваат оние цртките ВИндовс ХП и таман да ми се полави лог он скрин (да си изберам накој јузер да се уклучам) ми се појавува проклетиот БСОД...
page_fault_in_nonpaged_area -ете тоа пишува...на гугл прочитав,за ова викаат декем цркнал рамот...па да прашам некој исто да не му се случувало... одам да побарам некој ддр1 рам од другар...
Кој би купил на ново???Уфффф колку е скуп ДДР 1 :nesum: