Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.346
не пишува ништо, затоа и прашав како општо прашање.А у проспект колку пишуе дека трае батеријата ?
не пишува ништо, затоа и прашав како општо прашање.А у проспект колку пишуе дека трае батеријата ?
Каква тастатура имаш? Ако не е ништо посебно, фрли ја у канта, нова да купиш е 150 денари, имаш у трафика на иста полица се со свеќиците од Југоanyone help?
Dual CPU E2180 @2.00ghz 2.00ghz
MSI P45neo-f
Процесорот ке му биде тесно грло за 9800GT или GTS250. Ако успее да го крене барем на 2.8-3.0ghz ке биде во ред.Procesorceto ti e malce satara patara no mislam deka ke zavrsi rabota.
Plocata ti e zakon i ustav.
Slobodno idi na MSI N250 GTS na 512
ili MSI N9800 na giga
Samo procesorceto mi e pod znak prasalnik. Ako ima nekoj iskustvo neka spodeli.
Веќе ти го чита како SATA2 хард диск, не се секирај. А ако сакаш во БИОС да не ти го дава како петти по ред, не го ставај во петтиот конектор на матичната хахаха (небитна ствар).Staiv nov HDD SATA 2(3.0Gbps),ali u biosot koga go startam kompjuterot mi go cita kako IDE drive(go cita kako petti IDE drive po red,isto i ova me cudi zasto cita cetri drajvovi(prazni) koga u kompjuter imam samo eden HDD a nego go cita kako petti)?.
sto treba da podesam za da biosot mi go cita kako SATA II HDD.
Прво не ти е за во хардвер второ сигурно го имаш закачено оној Upadate за невалидна лиценца и трето ти треба кракимам голем проблем со пц во...целата позадина на декстоп ми е црна дали има начин да се направи
ти кажав нели...дека имаш невалиден windows xp...ке го напрајме лесно...имам голем проблем со пц во...целата позадина на декстоп ми е црна дали има начин да се направи
Процесорот ке му биде тесно грло за 9800GT или GTS250. Ако успее да го крене барем на 2.8-3.0ghz ке биде во ред.
Овај би се вклопил во моите барања? :smir:ControleR напиша:2. Razer Deathadder
1800dpi инфраред сензор | 5 програмабилни копчиња | 5 копчиња за профили | Нагодување на осетливост | Десно-раки
Полека се доближуваме до врвот. На едно скалило до врвот доаѓаме до добро познатиот Razer Deathadder. Слично на MX518, овој маус претставува универзален производ за сите типови на играчи. Победувајќи ја конкуренцијата овој маус располага со одличен 1800dpi инфраред сензор, 5 програмабилни копчиња и екстремно ергономичен облик. Закривениот заден дел на маусот го прави поудобен од конкуренцијата. ОДЛИЧЕН ДИЗАЈН.
Тој и ја би ти препорачал Microsoft MX-518Ак не е за овде прашањето, префрлајте одма.
Ми треба некој маус од 2000-3000денари кој ќе е убав за се, ама буквално за се. За игри, за работа, за такви работи. Значит, да не е стрикно само за гејминг или за незнам шо таму.
Па давајте предлози. :smir:
PS.
Овај би се вклопил во моите барања? :smir:
Кој е тој маус? Прогуглав и се појавуват само Logitech MX-518. Microsoft MX-518 нигде ни најдов ни слика, ни нишо. Ај ак не те мрзит постирај некоја слика да го видам шо маус е.Тој и ја би ти препорачал Microsoft MX-518