Ти ја пуштив Хари Потер во порака.А га има барем Хери Потер пдф на мк? знаеш некоа страна кј што има библиотека на книги у пдф формат на мк јазик ?
На makedonika.mk има еден куп бесплатни книги на македонски. Не можеш да ги симнеш директно, ама можеш да читаш, бесплатно. На knigoteka се плаќаат, таму се понови изданија.Е фала многу ако ги има и останатите делови прати ми во приватна порака и ако знаеш страница со пдф книги на мк јазик стави и за тоа линк ќе ми завршиш мн работа
Ево де убаво си напишал, следи ги простиве зададени правила и измисли нешто. Толку е тешко да се потрудиш да напишиш сам една страница?Zdravo na site!Mi treba pomos utre imam pismena rabota po makedonski na tema ,,kopnez za poubavi denovi" vo vrska so momentalnata sostojba so korona virusot.voved:vovedni informacii kako dete ucenik od deveto odd,glaven del:koi bea moite planovi kopnezi zelbi pred pojavata na virusot i po red opis na nastanite i promenite koi se slucuvaat,glaven del:poraka. ve molam pobrzo odgovor i fala odnapred
Ова е веќе фристајл.Ми текнува пред Корона
Животот ми беше бизнис бомбона
А сега секаде околу мене - Корона до корона
Иш Сотона
Иш Сотона
Иш Сотона
Едвај чекам да заврши Корона
Па да си отидам на концерт на два бона
Ни ја уништи економијата оваа Корона
Како на Ѕинго петте бона