Ова е продавница која најчесто ја користам за купување на игри , разгледај имаш повеќе опции при купување.Дечки Фифа 19 за Иксбокс Оне кај може да купим?
Ова е продавница која најчесто ја користам за купување на игри , разгледај имаш повеќе опции при купување.
https://www.g2a.com/search?query=fifa 19
Поздрав.
Овдека не добиваш опаковка и CD . Добиваш само клуч којшто се активира во случајот преку xbox live мислам дека е сервисот на xbox и си ја симнуваш играта директно на xbox. Немам xbox за да ти кажам точно како, но во принцип тоа е процедурата.Фала брат, ама ме интересираше у Скопје дали има продавница или негде низ македонија.
Еднаш топ спин купив ми пратија само опаковка и не купувам онлајн од тогаш игрици![]()
ja najdov i skoro ja pominav celata igraАко не си ја најдил до сега повели:
https://www.skidrowreloaded.com/shadow-of-the-tomb-raidercpy/
Најдоле треба да се торентите.
Поз.
а да го исчистиш и нова подобра паста да му ставишПри играње на PES19 Лаптопот ми оди до 90степени.
Кај другите игри ми е околу 60степени.
Чаре, нов крак или нешто друго е ?
Фала, поздрав.
Tom Clancy`s Ghost Recon Wildlands ја играм. Тем. е 40 до 50степени.а да го исчистиш и нова подобра паста да му ставиш
можно е другите да не се толку процесорски захтевни повеќе на графичка да се, а оваа pes19 повеќе го користе и процесорот и процесорот ти грееTom Clancy`s Ghost Recon Wildlands ја играм. Тем. е 40 до 50степени.
Само на PES19 ми прави така. Играм 2 утакмици, исклучувам играта и ми дава плав екран.... иде до 100% и рестарт,
CPU: Intel i5 6300HQ 2.30GHzможно е другите да не се толку процесорски захтевни повеќе на графичка да се, а оваа pes19 повеќе го користе и процесорот и процесорот ти грее
стар ли е, нов ли е лаптопот, што конфигурација е?
температурата што ја пишуваш е на процесор? види на графичка која е и колку е оптеретеноста на процесор и графика при игрите.
земи симни aida64CPU: Intel i5 6300HQ 2.30GHz
RAM: 8 GB [ 2x4GB ] 2133MHz
VGA: GeForce GTX960M 2GB
Rezolucia: 1920x1080 FHD
2 години го користам веке Лаптопов.
HP Pavilion 15-bc009nm