Помош и совети

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не знам кај ми е барав... ама нови требало ..
Нема врска нови, ти НЕМАШ ставено драјвери.

Оди на www.amd.com и таму најди си ја графичката и оперативниот систем, симни си и инсталирај. Горе десно на сајтот имаш Find a driver

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Нодот јавува тројан, и го брише фајлот
Го стартував програмот, касперски ништо, после тоа скениран со trend micro и Malwarebytes цел систем не најде ништо. False positive е фајлот можеш да го користиш слободно.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.610
Поени од реакции
59.403
Го стартував програмот, касперски ништо, после тоа скениран со trend micro и Malwarebytes цел систем не најде ништо. False positive е фајлот можеш да го користиш слободно.
Ахам...
Го симнав, но ова е хак за пари, веќе имам еден таков
Сакав цените на колите да ги променам

Сепак фала :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Не може бе ова да ми се дешава на Darksiders 2 со 12.6 (последни официјални драјвери од ати) !!!!!!!!!!!!!

Јас до денес фурав без каталист контрол центарот, односно со драјверите што си ги инсталира самиот windows ама не бев задоволен од перформансите што ги добивав на Prototype 2, па ги инсталирав 12.6. И подобро тера Prototype 2... Ама Darksiders 2........

dafuq?

Овердрајв -={K-O-R-U-N}=- wot Psyside

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Не може бе ова да ми се дешава на Darksiders 2 со 12.6 (последни официјални драјвери од ати) !!!!!!!!!!!!!

Јас до денес фурав без каталист контрол центарот, односно со драјверите што си ги инсталира самиот windows ама не бев задоволен од перформансите што ги добивав на Prototype 2, па ги инсталирав 12.6. И подобро тера Prototype 2... Ама Darksiders 2........

dafuq?
Пасс и јузер од Team Viewer дај ми ке ти средам :D

Не озбилен сум.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Денес ја инсталирав Modern warfare 3 и секогаш на почетокот ми се смрзнува.

Досега сум немал проблем со ниту една COD игра.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Избришав каталист контрол центар и се вратив пак на драјверите што си ги инсталира самиот windows и се среди дарксајдерс...

Ама сеа ми сецка прототајп XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[sarcasm]Не смета, ќе праиме пиши бриши со драјверите за да ги играм игриве.....[/sarcasm]

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Избришав каталист контрол центар и се вратив пак на драјверите што си ги инсталира самиот windows и се среди дарксајдерс...

Ама сеа ми сецка прототајп XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[sarcasm]Не смета, ќе праиме пиши бриши со драјверите за да ги играм игриве.....[/sarcasm]
Дај му тимвивер на Psyside да му помине мерак ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom