- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
Имаш цеде со драјверот од графичката?не бе брат..се мачам слегов 500 џабе .. радеон 2100 ми е графичката..дај поможете фала![]()
Имаш цеде со драјверот од графичката?не бе брат..се мачам слегов 500 џабе .. радеон 2100 ми е графичката..дај поможете фала![]()
Не знам кај ми е барав... ама нови требало ..Имаш цеде со драјверот од графичката?
Нема врска нови, ти НЕМАШ ставено драјвери.Не знам кај ми е барав... ама нови требало ..
Нодот јавува тројан, и го брише фајлотКасперски не реагира. Може лажно да ти покажува.
Го стартував програмот, касперски ништо, после тоа скениран со trend micro и Malwarebytes цел систем не најде ништо. False positive е фајлот можеш да го користиш слободно.Нодот јавува тројан, и го брише фајлот
Ахам...Го стартував програмот, касперски ништо, после тоа скениран со trend micro и Malwarebytes цел систем не најде ништо. False positive е фајлот можеш да го користиш слободно.
Пасс и јузер од Team Viewer дај ми ке ти средамНе може бе ова да ми се дешава на Darksiders 2 со 12.6 (последни официјални драјвери од ати) !!!!!!!!!!!!!
Јас до денес фурав без каталист контрол центарот, односно со драјверите што си ги инсталира самиот windows ама не бев задоволен од перформансите што ги добивав на Prototype 2, па ги инсталирав 12.6. И подобро тера Prototype 2... Ама Darksiders 2........
dafuq?
Графичка/верзија на драјвер?Денес ја инсталирав Modern warfare 3 и секогаш на почетокот ми се смрзнува.
Досега сум немал проблем со ниту една COD игра.
Nvidia Gforce 8500.Графичка/верзија на драјвер?
Дај му тимвивер на Psyside да му помине меракИзбришав каталист контрол центар и се вратив пак на драјверите што си ги инсталира самиот windows и се среди дарксајдерс...
Ама сеа ми сецка прототајп XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[sarcasm]Не смета, ќе праиме пиши бриши со драјверите за да ги играм игриве.....[/sarcasm]