Имаш право, најдобро е така.Не ги поделувај нема да може да се инсталира после.. Пробај купи DVD CD од 15 гига.. И режи на него.. Овде во Штип има во Туш и во Тинекс 15 гига цедиња.. А за во Скопје незнам
Колку си сигурен? Кога ќе ги екстрактира ќе ја има цела инсталација во еден фолдер и нема да му треба daemon tools и слична програма да ја инсталира. После ќе ги архивира фајловите како му одговара од по 4 или 8 гига. Ја сум правел така со едно исо и ок испадна а со две не сум пробал ама сигурно е исто.Не ги поделувај нема да може да се инсталира после.. Пробај купи DVD CD од 15 гига.. И режи на него.. Овде во Штип има во Туш и во Тинекс 15 гига цедиња.. А за во Скопје незнам
Нема да работи, сум пробал со две iso.Колку си сигурен? Кога ќе ги екстрактира ќе ја има цела инсталација во еден фолдер и нема да му треба daemon tools и слична програма да ја инсталира. После ќе ги архивира фајловите како му одговара од по 4 или 8 гига. Ја сум правел така со едно исо и ок испадна а со две не сум пробал ама сигурно е исто.
Кај има такви и колку се?Купи 2 dual-layer DVD од по 8.5 GB и изрежи ги нормално.
Аман.
Zakonceto кажа дека двете му се по 13 гига и затоа таа солуција ја предложив, а испадна дека му се двете по 7 гига скоро. Затоа нека ја изреже на 2 dual layer и готова работа.Нема да работи, сум пробал со две iso.
Работи само со едно iso дека ја има цела инсталација готова, а со две исо инсталацијата е поделена и за да ја склопиш во една некои фајлови ке се избришат/изменат па нема да завршиш работа. Ако сакате слободно експериментирајте, нема да ви успее.
Би требало да ги има секаде каде што продаваат обични празни DVD.. Еми, АМЦ итн. Порано беа 350-500 денари за 10 парчиња, сега не знам.Кај има такви и колку се?
Дупло поскапи се од обичните двд цедиња. Ги имаш сегде, по книжари, пазар, продавници за компјутерска галантерија итн.Кај има такви и колку се?
Извади го првото и стави го второто, ќе треба ваљда да стиснеш ок, или па играта сама ќе продужи со инсталацијамомци, додека ја го инсталирам првото цд ми го бара второто цд од играта. како се праеше ова? сто години немам инсталирано игра
Значи кога го инсталираш првото ЦД и кога ќе ти го побара второто, само ќе го извадиш првото го ставаш второто и ОК. Ако инсталираш преку Даемоон Тулс кога ќе ти го побара второто само идеш кај второто и кликаш "Mount image" и ОК.момци, додека ја го инсталирам првото цд ми го бара второто цд од играта. како се праеше ова? сто години немам инсталирано игра
Да дапреку исо го инсталирам. значи како што кажа закончето?