Помош и совети

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Хехе. Знам дека торент ама како? Мислам на која страница.

Q

qazwsxedc

Гостин
може некој да ми каже како на играта the godfather 1 да ги прескокнувам сцените,да не морам да ги гледам.:)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.374
Поени од реакции
30.795
Ја инсталирав Batman Arkham City и играта кога ќе уклучам од кој load да играм се гаси право до декстоп. Помош ве молам :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Ја симнав играта, ама сега незнам како да ја инсталирам. Можеш да ми помогнеш?
Нов си во светот на интернетот, пиратеријата и софтверот...?!
Имаш многу да учиш. Не знам што се тие фајлови, којзнае што си симнал, не верувам да е тоа тоа...
Најпрво ќе ти треба софтвер за маунтирање/клонирање дискови.. Power Iso.
Симнувај од the pirate bay, само од типови кои до никот имаат розева/зелена костурска глава.
Откако ќе го инсталираш, кракираш, регистрираш итн.
Со десен клик на некоја твоја партиција (C:\ D:\) или cd/dvd rom имаш опција power iso ->set number of drives и тука одбери 1
Ќе се појави нов виртуелен cd/dvd ром
Игрите ќе ги симнуваш исто од the pirate bay или замунда акаунт ако имаш... Тие 99% ќе бидат во .iso фајлови
Откако ќе ги симнеш, со десен клик на виртуелниот cd/dvd ром одбираш power iso -> mount image to drive и одбираш локацијата на играта односно .iso фајлот
Па инсталираш од него.. и кракуваш.
Се надевам дека не потрошив 10 минути за џабе пишувајќи го ова и ќе ти бидам од некоја корист.

Што се однесува до тебе драга пензионерке, милион причини има за тоа. Ти советувам да почнеш од ставање на најновиот пач на играта, ако ти е легална на стим да направиш тоа verify cache blabla. Да реинсталираш DirectX.. да ги ставиш најновите драјвери за графичката... да ја преинсталираш играта...

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Нов си во светот на интернетот, пиратеријата и софтверот...?!
Имаш многу да учиш. Не знам што се тие фајлови, којзнае што си симнал, не верувам да е тоа тоа...
Најпрво ќе ти треба софтвер за маунтирање/клонирање дискови.. Power Iso.
Симнувај од the pirate bay, само од типови кои до никот имаат розева/зелена костурска глава.
Откако ќе го инсталираш, кракираш, регистрираш итн.
Со десен клик на некоја твоја партиција (C:\ D:\) или cd/dvd rom имаш опција power iso ->set number of drives и тука одбери 1
Ќе се појави нов виртуелен cd/dvd ром
Игрите ќе ги симнуваш исто од the pirate bay или замунда акаунт ако имаш... Тие 99% ќе бидат во .iso фајлови
Откако ќе ги симнеш, со десен клик на виртуелниот cd/dvd ром одбираш power iso -> mount image to drive и одбираш локацијата на играта односно .iso фајлот
Па инсталираш од него.. и кракуваш.
Се надевам дека не потрошив 10 минути за џабе пишувајќи го ова и ќе ти бидам од некоја корист.
Да, нов сум. Никогаш немам симнувано игри, само филмови симнувам.Фала ти многу што ми кажа, ќе го искористам ова понатаму што ми кажа. И сега велиш за бадијала си потрошив 1 и кусурот гигабајт?

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Може ли Dragon Age II да се игра на еднојадрен процесор? Нели имаше проблем, па ме интересира дали има решение на проблемот.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ме интересира дали PC3 или XBOX пуштат ли mkv фајлови филмови тв то не ми чита некои мкв фајлови па така наместо добар медија плеер кој е скоро таа цена како и овие конзоли подобро да си земам конзола барем и игри ќе може да играм.:)
Ако чита дали може да ги чита од усв или надворешен хард или може и од вградениот на конзолата.

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
PS3 од искуство можам да ти потврдам дека прима .mkv фајлови во висока резолуција.

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Дали ја има некој претходно играно Jade Empire !?
Проблемот е во тоа што играта не сака да се стартува воопшто .

Решение ?

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Дали ја има некој претходно играно Jade Empire !?
Проблемот е во тоа што играта не сака да се стартува воопшто .

Решение ?
Ти јавува некоја error порака или едноставно воопшто не стартира?

Ја имам одамна играно, ама на XP, можеби ти треба некој асален крак.

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Ти јавува некоја error порака или едноставно воопшто не стартира?

Ја имам одамна играно, ама на XP, можеби ти треба некој асален крак.
Не јавува никаков error, значи како што напишав воопшто не стартува :confused:

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Колку што прочитав од бугарските коментари на Замунда, инсталирај ја играта директно од setup.exe, не преку autoplay, бидејќи не се инсталирала така комплетно.

Kajgana Shop

На врв Bottom