Помош: Барам еден филм!

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Филмот е со Christopher Walken он е опасен мафијаж или нешто слично, и има верен слуга на кој било што да му нареди тоа го остварува...после не знам како идеше но на Christopher Walken (не знам како му е името во филмот) го киднапират некој деца и го врзуваат за стол во некоја куќа не знам поради кои причини и повеќе од филмот мислам дека се одвива во куќата...мислам и дека на крајта му го одсекуваат малиот прст на Christopher Walken... ако го знае некој please let me know :D

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Еден филм , стар - црно-бел е станува збор за некој студент мислам хемичар беше што започнува да се занимава со правење отров и отру неколку луѓе вклучувајќи ја мајка му (нешто со дробени апчиња имаше фора) . И имаше една сцена која ми се има врежано додека типот е во затвор во тоалет мајка му искача од писоар(можно е и лавабо да беше) и пробува да го задави.
Ај ќе ве молам на некој ако му текне го барам веќе 4-5 години филмов .
Прирачник за млади трујачи!

Многу добар филм! Англиска црнохуморна трагикомедија. Глумците се одлични, а деталите priceless...

--- надополнето ---

Филмот е со Christopher Walken он е опасен мафијаж или нешто слично, и има верен слуга на кој било што да му нареди тоа го остварува...после не знам како идеше но на Christopher Walken (не знам како му е името во филмот) го киднапират некој деца и го врзуваат за стол во некоја куќа не знам поради кои причини и повеќе од филмот мислам дека се одвива во куќата...мислам и дека на крајта му го одсекуваат малиот прст на Christopher Walken... ако го знае некој please let me know :D
Suicide Kings

K

kalimer0

Гостин
Актерот е Мајк Мајерс но од кој филм е сликава никако да ми текне

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.662
Поени од реакции
34.108
и јас мислам дека е тој , прашувам да не е некој друг филм за да го изгледам :)
Па поголем брк има тој од десно некако, да не е 2ката, продолжението? :pos2:

С

Спенсер

Гостин
Дечки,има ли некој филм -Автопатот 666... Порано мислам го гледав,ама неможам сега на нет да го најдам/

Или грешка сум?

Kajgana Shop

На врв Bottom