- Член од
- 1 јули 2006
- Мислења
- 853
- Поени од реакции
- 84
Уффф, да тој е.Мислам дека е овој Double Jeopardy (1999)
Ова е ваљда сцената со ковчегот што ја збориш (од 1:53-4:10)
Се сеќавам на прозорчето.
Благодариме!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уффф, да тој е.Мислам дека е овој Double Jeopardy (1999)
Ова е ваљда сцената со ковчегот што ја збориш (од 1:53-4:10)
Токму така, благодарам.Вториот филм би требало да е овој...
http://www.imdb.com/title/tt0102388/
Филмо многу малце се сеќавам сакам да го гледам пак ... Значи вака , еден човек беше во хотел (сам) и секакви работи му се привидуваја духови итн... Само ова го знам :kesa:
Филмо многу малце се сеќавам сакам да го гледам пак ... Значи вака , еден човек беше во хотел (сам) и секакви работи му се привидуваја духови итн... Само ова го знам :kesa:
Би требало да е овој: http://www.imdb.com/title/tt0450385/
Единствено на овој ми текнува Tom Thumb (1958), а за приказната не сум сигурен..имаше едно филмче ко помал го гледав, често го даваја на мтв1
старо филмче од 70/80ти, се работеше за човек кој ке биди претворен во чоече малечко со лупа одвај да го видиш, кој мора да спречи грабеж.
имаше и принцеза во филмот, свадба на крајот ...
знам вака глупо звучи ама ако знај некој нека кажи![]()
имаше едно филмче ко помал го гледав, често го даваја на мтв1
старо филмче од 70/80ти, се работеше за човек кој ке биди претворен во чоече малечко со лупа одвај да го видиш, кој мора да спречи грабеж.
имаше и принцеза во филмот, свадба на крајот ...
знам вака глупо звучи ама ако знај некој нека кажи![]()
Ќе може помош некоја страница со југословенски преводи да ми даде некој?
Moрав да искоментирам иако е оф ...Единствено на овој ми текнува Tom Thumb (1958), а за приказната не сум сигурен..
Овој е филмот 10000% али грешка си со тоа дека е црно-бел,језив филм во секој случај, за сцената што збориш чинам, ако добро се сеќавам а може и грешам, мајка му беше ќељава.Еден филм , стар - црно-бел е станува збор за некој студент мислам хемичар беше што започнува да се занимава со правење отров и отру неколку луѓе вклучувајќи ја мајка му (нешто со дробени апчиња имаше фора) . И имаше една сцена која ми се има врежано додека типот е во затвор во тоалет мајка му искача од писоар(можно е и лавабо да беше) и пробува да го задави.
Ај ќе ве молам на некој ако му текне го барам веќе 4-5 години филмов .
Филмот е комедија мајката и таткото се разведени девојчето оде да живее со таткои ептен е богат типот мислам дека е претседател. Фала однапред.