Помош: Барам еден филм!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Филмо многу малце се сеќавам сакам да го гледам пак ... Значи вака , еден човек беше во хотел (сам) и секакви работи му се привидуваја духови итн... Само ова го знам :kesa:

Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
имаше едно филмче ко помал го гледав, често го даваја на мтв1
старо филмче од 70/80ти, се работеше за човек кој ке биди претворен во чоече малечко со лупа одвај да го видиш, кој мора да спречи грабеж.
имаше и принцеза во филмот, свадба на крајот ...

знам вака глупо звучи ама ако знај некој нека кажи :D

С

Спенсер

Гостин
Филмо многу малце се сеќавам сакам да го гледам пак ... Значи вака , еден човек беше во хотел (сам) и секакви работи му се привидуваја духови итн... Само ова го знам :kesa:

Славната соба, 1408 :) И јас мислев тој да ти го кажам,ама ме претекнале...

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Еден филм , стар - црно-бел е станува збор за некој студент мислам хемичар беше што започнува да се занимава со правење отров и отру неколку луѓе вклучувајќи ја мајка му (нешто со дробени апчиња имаше фора) . И имаше една сцена која ми се има врежано додека типот е во затвор во тоалет мајка му искача од писоар(можно е и лавабо да беше) и пробува да го задави.
Ај ќе ве молам на некој ако му текне го барам веќе 4-5 години филмов .

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427
старо филмче од 70/80ти, се работеше за човек кој ке биди претворен во чоече малечко со лупа одвај да го видиш, кој мора да спречи грабеж.

Единствено на овој ми текнува Tom Thumb (1958), а за приказната не сум сигурен..

Член од
7 декември 2010
Мислења
178
Поени од реакции
131

http://www.imdb.com/title/tt0093260/

овој да не е само тука нема принцеза а има венчавка на крајот.

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
HELP?

Пред неколку дена на youtube го гледав трејлерот за еден филм youre so cupid, одлична комедија. Но никако да го најдам филмот да го гледам онлајн ниту пак торент од него...:nesvest:

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
незнаев кај на друго место да се обратам.го симнав Thor најновиов ама незнам кај да најдам превод(спрски,хрватски,македонски-било каков).Ќе може помош некоја страница со југословенски преводи да ми даде некој?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.092
Поени од реакции
45.986
Единствено на овој ми текнува Tom Thumb (1958), а за приказната не сум сигурен..
Moрав да искоментирам иако е оф ...
Кој филм чоече, класика, уште го чувам на Касета и ова и Денвер цртанине, мтв знакчено горе непроменето до ден денес, истата графика. :))
Иначе овој ќе да е филмот, дур го читав постот на Блејк таман да му реплицирам гледам веќе му било одговорено.
Еден филм , стар - црно-бел е станува збор за некој студент мислам хемичар беше што започнува да се занимава со правење отров и отру неколку луѓе вклучувајќи ја мајка му (нешто со дробени апчиња имаше фора) . И имаше една сцена која ми се има врежано додека типот е во затвор во тоалет мајка му искача од писоар(можно е и лавабо да беше) и пробува да го задави.
Ај ќе ве молам на некој ако му текне го барам веќе 4-5 години филмов .
Овој е филмот 10000% али грешка си со тоа дека е црно-бел,језив филм во секој случај, за сцената што збориш чинам, ако добро се сеќавам а може и грешам, мајка му беше ќељава.
Главната улога беше изглумена инзворедно од тешка психопатска фаца, посоодветна и не можеа да најдат

п.с. Филмот е базиран на вистинска приказна и на времето го отекуваа на Телма, на торенти многу тешко да го најдеш, надевај се дека Телма пак ќе се навратат на филмчево. :)

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Филмот е комедија мајката и таткото се разведени девојчето оде да живее со таткои ептен е богат типот мислам дека е претседател. Фала однапред.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.573
Поени од реакции
87.863

Kajgana Shop

На врв Bottom