NaughtyByNature
Y Child
- Член од
- 1 декември 2010
- Мислења
- 423
- Поени од реакции
- 427
Јој, кој бот сум значи! Не сум прочитал внимателно, пардон. :kesa:Lad, не е тој, сличен е.
Јој, кој бот сум значи! Не сум прочитал внимателно, пардон. :kesa:Lad, не е тој, сличен е.
Не сум гледал ТВ долго време, ама види дали е овој.имаше вчера еден филм на телма во доцните сатови со тренер еден ке тренирше школска екипа хелп некој
toj e toj fala druze
http://www.imdb.com/title/tt0098084/Хорор е и почнува вака:
Едно семејство оди на излет, во семејството има едно дете (5-6 години) кое ќе си игра со леталото и поради невнимание на родителите ќе излезе на пат каде што ќе го прегази камион.
Потоа детето навечер ќе им се појавува на своето семејство и ќе ги убива сите.
ThrashinДолго време веќе го барам филмот е со момци кои возат скејтбордови во америка еден тип ќе се заљуби во една девојка кој не е во никоја банда а нејзиниот брат ќе се противи на тоа и ќе дојде до некој контакт помеѓу нив но на крај девојката и момчето ќе останат заедно многу добар стар филм ... помош плс ...
ПОГОДОК )))Thrashin
Овој да не е?иамше еден филм со Сандра булок во главните улоги , се запознава она со еден тип у воз и потоа се качува на покривот од возот додека тој патува и силно врескаат и двајцата, интересен филм ете само на таа сцена се секавам па ако некој го има гледано нека ми помогни , поздрав