Помош: Барам еден филм!

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Ej мене не ми текнува на еден филм знам дека го даваа на мтв порано

Десјтвото се случуваше во една магична земја каде што музиката беше забранета и знам дека во цел филм преовладуваше некоја чудна атмосфера. Главното дејствие беше да се врати музиката во кралството.

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Значи, филмот е постар, јас го гледав пред добри 15 години
Една девојка ја носат во дворецот на султанот, и една вечер ја одбраа неа заедно со неколку други девојки да игра за него. Тогаш тој ја бендиса и ја зеде за жена, а другите негови жени се противеа на тоа. Таа роди дете, но една од другите жени го уби. Тажејки по своето дете, се зближи со едно од децата на султанот, чија мајка умрела. Кога султанот умре, тоа детето стана султан и она остана да му биде мајка.
Мислам дека дејството се случуваше во Истанбул, ама на англиски збореа
Мислам дека станува збор за филмот The Favorite. И јас одамна го гледав на МТВ, па се сетив еднаш и го побарав. Мислам дека има и DVD издание. Еве линк од IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0097341/

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Filmot najprvin pocnuva so deca koi se crnci, detoto zivee so majka mu, no taa ke odi da uci faks ili neznam so, i ke se preseli kaj tatko mu ... Tamu e opasno maalo site narkomani, ubijci i sto uste ne ... I dvajca od negovite drugari ke gi zemat vo popraven dom.

Seven years later ' toa izleguva vo filmot otkako ke gi zemat, i posle sedum godini go slavat nivnoto vrakanje, ova momceto e veke porasnat i si ima rabota, dodeka drugite se kriminalnci, posle toa zboruvase momceto so tatko mu za sex - ot, i go mamese deka eb*l nekoja ... I dotuka go gledav filmot .

Ako moze nekoj da mi go najde imeto, za da go spustam da go dogledam . :smir:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Вака сеа филмов има 4 дела во филмот се работи за 4-5 деца како инспектори се така нешо детективчиња :) истражуваат праат заебанции.... на телма деловиве ги имаат давано доста пати мора да ви текне :)

saman

Раскажувачот
Член од
1 август 2009
Мислења
367
Поени од реакции
91
Фимот се работи за дечко и девојка кој ограбуваат аптека земајки состојки за подготовка на метамфетамин одат во една напуштена куќа каде ги чека еден нивен другар и почнуваат со производство на метамфетамин.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Тинејџерски е филмов. Неколку другари наоѓаат книга во која се дадени сите секс тајни. Нешто слично како последнава Американска Пита само што фала богу не е тој филм.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Имаше порано, на Канал 5 мислам, еден цртан филм, серијал. Се работеше за еден човек кој му беше везир на султанот и цело време му поставуваше стапици за овој да умре и престолот да му го остави нему. Као узречица му беше sultan instead of the sultan. Знае некој како се викаше цртанов?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Имаше порано, на Канал 5 мислам, еден цртан филм, серијал. Се работеше за еден човек кој му беше везир на султанот и цело време му поставуваше стапици за овој да умре и престолот да му го остави нему. Као узречица му беше sultan instead of the sultan. Знае некој како се викаше цртанов?
Iznogoud. Дефинитивно еден од поомилените цртани:)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ми треба "Заборављени" - серијата и филмот. Ју филмска сцена.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Значи ме интересира насловот на филмот, се работи за како девојка и момче се нешто заедно, и девојката ја удира автобус, иначе девојката има плава коса, и нешто и направи градина, и он требаше дух да и донесе... ај ве молам... благодарам однапред.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.420
Поени од реакции
25.312
Значи ме интересира насловот на филмот, се работи за како девојка и момче се нешто заедно, и девојката ја удира автобус, иначе девојката има плава коса, и нешто и направи градина, и он требаше дух да и донесе... ај ве молам... благодарам однапред.
Филмот се вика Just like heaven.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Филмов е за еден дечко кој на работа ги губи трите прста, но бидејќи нема осигурување се пријавува на олимпијада за хендикепирани. Таму се запознава со една сестра (мислам дека ја глуми Кетрин Хејгл). Во меѓувреме неговиот вујко се клади дека тој што цело време освојувал злато на олимпијадите овојпат ќе изгуби. Мислам дека е малку постар филмот ама не сум сигурен:toe:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Филмов е за еден дечко кој на работа ги губи трите прста, но бидејќи нема осигурување се пријавува на олимпијада за хендикепирани. Таму се запознава со една сестра (мислам дека ја глуми Кетрин Хејгл). Во меѓувреме неговиот вујко се клади дека тој што цело време освојувал злато на олимпијадите овојпат ќе изгуби. Мислам дека е малку постар филмот ама не сум сигурен:toe:
Мислиш на The Ringer?

Kajgana Shop

На врв Bottom