- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.203
- Поени од реакции
- 8.296
Bruce Le | Actor, Stunts, Director
Known for: Mie jue qi qi, Zui she xiao zi, Bruce the Super Hero
www.imdb.com
го знае филмов
Ги проверив сите филмови од овој, и ниту еден не се соовпаѓа со тој јас што го барам...Прегледај го приврзокот 302591
@Scirea барај тука штом личел на брусли и овој беше популарен во мое време на ВХС, а може и @Vlatko_Gjorce даBruce Le | Actor, Stunts, Director
Known for: Mie jue qi qi, Zui she xiao zi, Bruce the Super Herowww.imdb.com
го знае филмов
Појма немам, ич не ми звучи познато...а може и @Vlatko_Gjorce да
го знае филмов
И јас го барав сигурен си дека е кинески и е од 70 со звонарки значи ?Ги проверив сите филмови од овој, и ниту еден не се соовпаѓа со тој јас што го барам...
Да да, од седумдесетите е филмот, самошто дејството во филмот се одвива во среден век, а не во модерно време.И јас го барав сигурен си дека е кинески и е од 70 со звонарки значи ?
Океј, ова е веројатно најглупиот опис ама само тоа ми текнува од филмов...
Сигурен сум дека е во период од 2000та докај 2005та филмов. Дете, куче и еден поштар ако не се лажам. Нешто се дешава со кучево бега од негде, и некако овие двајца завршуваат со него. Meѓувремено некој пробува да го убие кучето ако не се лажам. Филмов е некој просек, а пробува да биде комедија. Имаше некој познат глумец, ама ич не ми текнува кој. Очаен сум да го најдам, го барам веќе 2 недели.
ovaj mislis?
На мтв мислам дека беше, имаше една серија со деца, ќе влезеа во некој напуштен замок, и тука имаше некои авантури, други детали не се сеќавам... англиски знам говореа. Ова е период можеби доцните 90-ти или околу 2000-тата некаде. Дали некој се сеќава на неа?
Знае некој кој е филмов?
Фала ти!!