Помош: Барам еден филм!

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.249
Поени од реакции
10.355
Не е ама као шо гледам нешто налик на тој е. Знаеш некој сличен на овој?
Можда Starship Troopers? https://www.imdb.com/title/tt0120201/
Го даваа на нашиве телевизии порано.

Ѕирни го и Doom (2005). Има сличен plot.

Ми текнува и на еден со Марс мислам беше и некој црнец во главната улога. Си мислев со Ајс Кјуб да не беше, ама не ми дава таков филм со него.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.030
Можда Starship Troopers? https://www.imdb.com/title/tt0120201/
Го даваа на нашиве телевизии порано.

Ѕирни го и Doom (2005). Има сличен plot.

Ми текнува и на еден со Марс мислам беше и некој црнец во главната улога. Си мислев со Ајс Кјуб да не беше, ама не ми дава таков филм со него.
Не брат, тотално се различни овие, филмов ти е повеќе некоја крими мистерија ама не е главната работа поврзано со планети. Всушност може и грешно инфо ти дадов, не знам и дали се работи за планета тука најверојатно за некое место е. А и сеа како размислувам цело време, можеби и нема врска со властите туку некој ги донел овие таму. Нема врска ај тотално те смешав сега а и самипѕ се измешав :icon_mrgr:

Го иам гледано као мал на една локална телевизија еднаш и многу интересен ми беше и не сум го гледал повеќе.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.030
Три деца, еден е киднапиран на улица и потоа содржината продолжува со другите двајца, на едниот ќерката му е киднапирана.

Член од
7 мај 2021
Мислења
1
Поени од реакции
0
Барам помош за филм, или пак кратка серија беше не знам:(
Одприлика е крајот на 90 тите мислам дека одеше на ABC и паметам многу кратка содржина, се обидував на секаков можен начин да го најдам ама безуспешно
За време на Новогодишни, Божикни празници фамилија се на вечера две деца со родители
Помалото е син и си игра постојано со едно коњче со врвка како лампиони што ги закачувавме порано
Вечерта сите си легнуваат и кога паров си почнува нивниот бизнис малиот почнува да вика по мајката, сопругов и вели остави утре ке видиме што е
Утрото се будат и го наоѓаат синчето задавено со врвката од играчката и мајката е оттогаш прогонувана од духот на синчето
Толку ми текнува мислев дека мајката ја играше Sally Field ја разлистав цела нејзина биографија ама не најдов па филмаџии хелпo_O(n)(n)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.968
Поени од реакции
22.150
Барам помош за филм, или пак кратка серија беше не знам:(
Одприлика е крајот на 90 тите мислам дека одеше на ABC и паметам многу кратка содржина, се обидував на секаков можен начин да го најдам ама безуспешно
За време на Новогодишни, Божикни празници фамилија се на вечера две деца со родители
Помалото е син и си игра постојано со едно коњче со врвка како лампиони што ги закачувавме порано
Вечерта сите си легнуваат и кога паров си почнува нивниот бизнис малиот почнува да вика по мајката, сопругов и вели остави утре ке видиме што е
Утрото се будат и го наоѓаат синчето задавено со врвката од играчката и мајката е оттогаш прогонувана од духот на синчето
Толку ми текнува мислев дека мајката ја играше Sally Field ја разлистав цела нејзина биографија ама не најдов па филмаџии хелпo_O(n)(n)
Веќе имаш на форумов ваков топик за прашања за филмови ( Помош: Барам еден филм! | Страна 300 | Кајгана форум (kajgana.com) ), инаку фимот што го бараш:

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.030
Двајца браќа мислам дека беа, се случило пандемија во светот и луѓето што не станале зомбија се одржуваат со човечка крв. Така нешо од шо памтам беше, едниот од браќата се врти против системот и им помага на заразените.

Ф

Флеш

Гостин
Двајца браќа мислам дека беа, се случило пандемија во светот и луѓето што не станале зомбија се одржуваат со човечка крв. Така нешо од шо памтам беше, едниот од браќата се врти против системот и им помага на заразените.
Од англиско подрачје филмот ?!! Нешо досетка ?! Ме потсети на еден филм ама и јас се мислам да не е од корејските,затоа ми треба плус инфо ?!

Kajgana Shop

На врв Bottom