Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 302591
@Scirea барај тука штом личел на брусли и овој беше популарен во мое време на ВХС, а може и @Vlatko_Gjorce да
го знае филмов

Ги проверив сите филмови од овој, и ниту еден не се соовпаѓа со тој јас што го барам...

Ги проверив сите филмови од овој, и ниту еден не се соовпаѓа со тој јас што го барам...

И јас го барав сигурен си дека е кинески и е од 70 со звонарки значи ?

уште двојца од тоа време што личи на брусли

Последно уредено:
Pa vaka, filmot kje mu dojdi nesh triler dvajca, mladi se sakaat no, za toa ne znae nikoj osven tie dvajca. Edna povozrasna dada na, taa i predlaga t.e. i nudi pomosh da, se sostanuvaat mladite vo nejzinata shtala. Potochno ne nejzina tuku na domashnite zhivotni koi taa gi chuva, kazhuvajkji i deka e trudna treti mesec i za kratko kje pochne da i se poznava i deka tatko i kje ja ubie. Umira pregazena od voznemireni konji poradi voen pohod.
Go davaa filmot proletva na "telma" ama, ne mozham da se setam kako se vikashe. Pomosh.../?

И јас го барав сигурен си дека е кинески и е од 70 со звонарки значи ?

Да да, од седумдесетите е филмот, самошто дејството во филмот се одвива во среден век, а не во модерно време.

Не се со овие актери што си ги постирал...

Океј, ова е веројатно најглупиот опис ама само тоа ми текнува од филмов...

Сигурен сум дека е во период од 2000та докај 2005та филмов. Дете, куче и еден поштар ако не се лажам. Нешто се дешава со кучево бега од негде, и некако овие двајца завршуваат со него. Meѓувремено некој пробува да го убие кучето ако не се лажам. Филмов е некој просек, а пробува да биде комедија. Имаше некој познат глумец, ама ич не ми текнува кој. Очаен сум да го најдам, го барам веќе 2 недели.

Океј, ова е веројатно најглупиот опис ама само тоа ми текнува од филмов...

Сигурен сум дека е во период од 2000та докај 2005та филмов. Дете, куче и еден поштар ако не се лажам. Нешто се дешава со кучево бега од негде, и некако овие двајца завршуваат со него. Meѓувремено некој пробува да го убие кучето ако не се лажам. Филмов е некој просек, а пробува да биде комедија. Имаше некој познат глумец, ама ич не ми текнува кој. Очаен сум да го најдам, го барам веќе 2 недели.
ovaj mislis?

На мтв мислам дека беше, имаше една серија со деца, ќе влезеа во некој напуштен замок, и тука имаше некои авантури, други детали не се сеќавам... англиски знам говореа. Ова е период можеби доцните 90-ти или околу 2000-тата некаде. Дали некој се сеќава на неа?

На мтв мислам дека беше, имаше една серија со деца, ќе влезеа во некој напуштен замок, и тука имаше некои авантури, други детали не се сеќавам... англиски знам говореа. Ова е период можеби доцните 90-ти или околу 2000-тата некаде. Дали некој се сеќава на неа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom