АЈ не заебавај ,бронкс тејл не ти текињаЕден од поомилените филмови ми е, неколку пати изгледан и денеска пак го начекав, ама не му знам наслов.
Се работи за... едно момче Калоџеро, но кога почна да работи за Сани (мафијашот) прекрстен Си. По некое време се заљубува во една црнкиња по име Џејн....
Го знае некој филмов?![]()
They live?Еден филма го заглеав малце на тв пред некое време.
Само занм дека имаше едно дете кое без наочари гледа сосема други работи,исто така знам дека имаше и сцена со едно куче.
the 13th warrior na prva sho mi teknuvaНезнаев кај да пишам па мислам дека е најдобро овде. Ај некој нека ми предложи некој историски филм само да не се следниве: 300; gladiator; Troy; Kingdom of heaven; immortals; clash of titans; king artur; the scorpion king; alexander.
Kingdom of HeavenНезнаев кај да пишам па мислам дека е најдобро овде. Ај некој нека ми предложи некој историски филм само да не се следниве: 300; gladiator; Troy; Kingdom of heaven; immortals; clash of titans; king artur; the scorpion king; alexander.
Weekend at Bernie's ?Grupa mladi lugje pravat nekoja zabava i doagja komsijata i nesto se buni, odi kaj niv vo kukja i ovie nesakajki go ubivaat. Kako se vika filmov dali znae nekoj. I izvinete za latinica. Ty.
Sent from my LG-P700 using Tapatalk
Нема шанси да е овој, Берни го уби убиец, а не оние смотаните двајца.Weekend at Bernie's ?
Weekend at Bernie's ?
Аnyone...?Филмов се даваше на АБ Канал, Индијанско племе киднапираат две жени и едно дете (Мислам дека така беше). Во племето имаше Индијанец што ќе се заљуби во една од жените... На крај знам женава ќе побегне од племето, и ќе се врати кај својот маж, додека пак заљубениов Индијанец, заради Респект ќе и го врати лично нејзиното дете...
Така нешто беше одприлика![]()
Follow the River (1995) ?Филмов се даваше на АБ Канал, Индијанско племе киднапираат две жени и едно дете (Мислам дека така беше). Во племето имаше Индијанец што ќе се заљуби во една од жените... На крај знам женава ќе побегне од племето, и ќе се врати кај својот маж, додека пак заљубениов Индијанец, заради Респект ќе и го врати лично нејзиното дете...
Така нешто беше одприлика![]()