Помош: Барам еден филм!

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
може ли некој да каже кој е филмов?
ми изгледа ко добра комедија според ова што го видов се шинав од смеење :pos:

2

~2A

Гостин
Еден од поомилените филмови ми е, неколку пати изгледан и денеска пак го начекав, ама не му знам наслов. :facepalm:

Се работи за... едно момче Калоџеро, но кога почна да работи за Сани (мафијашот) прекрстен Си. По некое време се заљубува во една црнкиња по име Џејн....

Го знае некој филмов? :icon_mrgr:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Еден од поомилените филмови ми е, неколку пати изгледан и денеска пак го начекав, ама не му знам наслов. :facepalm:

Се работи за... едно момче Калоџеро, но кога почна да работи за Сани (мафијашот) прекрстен Си. По некое време се заљубува во една црнкиња по име Џејн....

Го знае некој филмов? :icon_mrgr:
АЈ не заебавај ,бронкс тејл не ти текиња

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Еден филма го заглеав малце на тв пред некое време.

Само занм дека имаше едно дете кое без наочари гледа сосема други работи,исто така знам дека имаше и сцена со едно куче.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Еден филма го заглеав малце на тв пред некое време.

Само занм дека имаше едно дете кое без наочари гледа сосема други работи,исто така знам дека имаше и сцена со едно куче.
They live?

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Незнаев кај да пишам па мислам дека е најдобро овде. Ај некој нека ми предложи некој историски филм само да не се следниве: 300; gladiator; Troy; Kingdom of heaven; immortals; clash of titans; king artur; the scorpion king; alexander.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Незнаев кај да пишам па мислам дека е најдобро овде. Ај некој нека ми предложи некој историски филм само да не се следниве: 300; gladiator; Troy; Kingdom of heaven; immortals; clash of titans; king artur; the scorpion king; alexander.
the 13th warrior na prva sho mi teknuva

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Kingdom of Heaven
The Last Samurai
Valkyrie
Centurion
Robin Hood
Ironclad

Ако имаш време сите глеј ги :)

Член од
31 декември 2013
Мислења
101
Поени од реакции
192
Grupa mladi lugje pravat nekoja zabava i doagja komsijata i nesto se buni, odi kaj niv vo kukja i ovie nesakajki go ubivaat. Kako se vika filmov dali znae nekoj. I izvinete za latinica. Ty.

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

Член од
31 декември 2013
Мислења
101
Поени од реакции
192
Weekend at Bernie's ?

Не е тој. Не сум го гледал јас филмот, другарка ми го кажа. Колку што ми објасни некои деца/млади правеле забава и дошол комшијата нешто се бунел и тие што ја отвориле вратата му кажале дека сопственикот е горе во некоја соба. Влегол типот и децата почнале да го маваат, али несакајќи го убиваат и натаму не знам што се случува. Го пребарав интернетов нема ништо за ваков филм, хмм..

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.539
Филмов се даваше на АБ Канал, Индијанско племе киднапираат две жени и едно дете (Мислам дека така беше). Во племето имаше Индијанец што ќе се заљуби во една од жените... На крај знам женава ќе побегне од племето, и ќе се врати кај својот маж, додека пак заљубениов Индијанец, заради Респект ќе и го врати лично нејзиното дете...

Така нешто беше одприлика :icon_mrgr:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.539
Филмов се даваше на АБ Канал, Индијанско племе киднапираат две жени и едно дете (Мислам дека така беше). Во племето имаше Индијанец што ќе се заљуби во една од жените... На крај знам женава ќе побегне од племето, и ќе се врати кај својот маж, додека пак заљубениов Индијанец, заради Респект ќе и го врати лично нејзиното дете...

Аnyone...? :place:

Член од
12 декември 2012
Мислења
320
Поени од реакции
2.025

Follow the River (1995) ?

Kajgana Shop

На врв Bottom