Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
може ли некој да каже кој е филмов?
ми изгледа ко добра комедија според ова што го видов се шинав од смеење :pos:

Еден од поомилените филмови ми е, неколку пати изгледан и денеска пак го начекав, ама не му знам наслов. :facepalm:

Се работи за... едно момче Калоџеро, но кога почна да работи за Сани (мафијашот) прекрстен Си. По некое време се заљубува во една црнкиња по име Џејн....

Го знае некој филмов? :icon_mrgr:

Еден од поомилените филмови ми е, неколку пати изгледан и денеска пак го начекав, ама не му знам наслов. :facepalm:

Се работи за... едно момче Калоџеро, но кога почна да работи за Сани (мафијашот) прекрстен Си. По некое време се заљубува во една црнкиња по име Џејн....

Го знае некој филмов? :icon_mrgr:

АЈ не заебавај ,бронкс тејл не ти текиња

Еден филма го заглеав малце на тв пред некое време.

Само занм дека имаше едно дете кое без наочари гледа сосема други работи,исто така знам дека имаше и сцена со едно куче.

Еден филма го заглеав малце на тв пред некое време.

Само занм дека имаше едно дете кое без наочари гледа сосема други работи,исто така знам дека имаше и сцена со едно куче.

They live?

Незнаев кај да пишам па мислам дека е најдобро овде. Ај некој нека ми предложи некој историски филм само да не се следниве: 300; gladiator; Troy; Kingdom of heaven; immortals; clash of titans; king artur; the scorpion king; alexander.

Незнаев кај да пишам па мислам дека е најдобро овде. Ај некој нека ми предложи некој историски филм само да не се следниве: 300; gladiator; Troy; Kingdom of heaven; immortals; clash of titans; king artur; the scorpion king; alexander.

the 13th warrior na prva sho mi teknuva

Kingdom of Heaven
The Last Samurai
Valkyrie
Centurion
Robin Hood
Ironclad

Ако имаш време сите глеј ги :)

Grupa mladi lugje pravat nekoja zabava i doagja komsijata i nesto se buni, odi kaj niv vo kukja i ovie nesakajki go ubivaat. Kako se vika filmov dali znae nekoj. I izvinete za latinica. Ty.

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

Weekend at Bernie's ?

Не е тој. Не сум го гледал јас филмот, другарка ми го кажа. Колку што ми објасни некои деца/млади правеле забава и дошол комшијата нешто се бунел и тие што ја отвориле вратата му кажале дека сопственикот е горе во некоја соба. Влегол типот и децата почнале да го маваат, али несакајќи го убиваат и натаму не знам што се случува. Го пребарав интернетов нема ништо за ваков филм, хмм..

Филмов се даваше на АБ Канал, Индијанско племе киднапираат две жени и едно дете (Мислам дека така беше). Во племето имаше Индијанец што ќе се заљуби во една од жените... На крај знам женава ќе побегне од племето, и ќе се врати кај својот маж, додека пак заљубениов Индијанец, заради Респект ќе и го врати лично нејзиното дете...

Така нешто беше одприлика :icon_mrgr:

Филмов се даваше на АБ Канал, Индијанско племе киднапираат две жени и едно дете (Мислам дека така беше). Во племето имаше Индијанец што ќе се заљуби во една од жените... На крај знам женава ќе побегне од племето, и ќе се врати кај својот маж, додека пак заљубениов Индијанец, заради Респект ќе и го врати лично нејзиното дете...

Аnyone...? :place:

Follow the River (1995) ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom