Помош: Барам еден филм!

I

IBIZA SOUND

Гостин
ako moze malku pomos
so nikolas cage e filmot,toj e so dolga kosa i e zatvorenik,Avion poln so zatvorenici ke se urne i posle ne mi teknuva ........ :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Филм со пошарникари беше нешто, еден пожарникар имаше кој тотално ја имаше промашено професијата, саакам да кажам дека не умеше да биде пожарникар но подоцна успеа мислам. Не се сеќавам одамна многу го даваа на нашите телевизии.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Филм со пошарникари беше нешто, еден пожарникар имаше кој тотално ја имаше промашено професијата, саакам да кажам дека не умеше да биде пожарникар но подоцна успеа мислам. Не се сеќавам одамна многу го даваа на нашите телевизии.
Да не игра Џон Траволта во него? Oти ако е со него е овој.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
сеа барам серија не е филм, можеби некој се сеќава што ја даваа на нашите телевизии канал 5 или а1 беше. Името и беше некако 18 тркала или 32 тркала не се сеќавам баш. Беше со камион кој патува, доста голем камион. Незнам стара е доста не се сеќавам на ништо друго.

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
сеа барам серија не е филм, можеби некој се сеќава што ја даваа на нашите телевизии канал 5 или а1 беше. Името и беше некако 18 тркала или 32 тркала не се сеќавам баш. Беше со камион кој патува, доста голем камион. Незнам стара е доста не се сеќавам на ништо друго.
http://www.imdb.com/title/tt0221728/

Член од
24 јуни 2009
Мислења
310
Поени од реакции
124
барам еден хорор никако неможам да го најдам... како мал почнав да го гледам ама страв ме фати и го изгасив. де дешава како друштво млади одат во природа на кампување. и сретнаа еден овчар со овци и нешто чудно им збореше ги гледаше исчезна наеднаш... и после вечерта како црни животни ги напаѓаа нешто ги убиваа... го знае некој?

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Ми треба името на филм што излезе лани ( 2013 година ). Еден човек е затворен со години во една соба а појма нема зошто ниту пак кој го држи. После ќе биде ослободен и ќе почне да се одмаздува. Имам гледано неколку пати трејлер од филмот но никако да ми текне како се викаше. Мислам дека и еден познат глумец игра во него.

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Ми треба името на филм што излезе лани ( 2013 година ). Еден човек е затворен со години во една соба а појма нема зошто ниту пак кој го држи. После ќе биде ослободен и ќе почне да се одмаздува. Имам гледано неколку пати трејлер од филмот но никако да ми текне како се викаше. Мислам дека и еден познат глумец игра во него.

Oldboy 2003 > 2013

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ти кажа членот кој е филмот а од мене имаш совет да го гледаш корејскиот т.е. оригиналот. Американската верзија ја немам гледано ама Корејската вреди да се изгледа.

Член од
9 мај 2013
Мислења
74
Поени од реакции
14
Ако може малце помош .. Барам еден филм , каде што брачна двојка одат на меден месец или одмор незнам што точно беше тоа.. на остров. Но сваќаат дека на островот не се сами, и подоцна ќе бидат нападнати од група деца хулигани.. Ај некој ако му текнува името на филмов нека ми го каже, Иначе барам уште еден

Венчана жена и еден маж попаѓаат во авионска несреќа и на островот ќе бидат нападнати од пирати , од кои подоцна ќе се спасат. Женава е венчана а и овој има девојка кои ги чекаат со надеж да ги видат повторно. Но со тек на време овие двајца ке се вљубат и ќе се спасат од пиратите, а на крајот од филмот кога ќе се вратат во градот, оваа само што ке се качи на авион за Њујорк, ке слези последен миг и ќе останат заедно... Пред некој ден го даваа на сител за нова година , само што не го фатив од почеток па не му го знам името.. Ете малку помош.. Таа е плава со кратка коса, а овој е постар од нејзе нешто 20-25 години разлика.. ..Фала..

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
вториот е мислам 7 ноќи и 7 дена или нешто слично

Kajgana Shop

На врв Bottom