- Член од
- 9 мај 2013
- Мислења
- 74
- Поени од реакции
- 14
Фала го пронајдоввториот е мислам 7 ноќи и 7 дена или нешто слично
Фала го пронајдоввториот е мислам 7 ноќи и 7 дена или нешто слично
Eden Lake (2008) ?Ако може малце помош .. Барам еден филм , каде што брачна двојка одат на меден месец или одмор незнам што точно беше тоа.. на остров. Но сваќаат дека на островот не се сами, и подоцна ќе бидат нападнати од група деца хулигани.. Ај некој ако му текнува името на филмов нека ми го каже
Вториот - клик тука.Ако може малце помош .. Барам еден филм , каде што брачна двојка одат на меден месец или одмор незнам што точно беше тоа.. на остров. Но сваќаат дека на островот не се сами, и подоцна ќе бидат нападнати од група деца хулигани.. Ај некој ако му текнува името на филмов нека ми го каже, Иначе барам уште еден
Венчана жена и еден маж попаѓаат во авионска несреќа и на островот ќе бидат нападнати од пирати , од кои подоцна ќе се спасат. Женава е венчана а и овој има девојка кои ги чекаат со надеж да ги видат повторно. Но со тек на време овие двајца ке се вљубат и ќе се спасат од пиратите, а на крајот од филмот кога ќе се вратат во градот, оваа само што ке се качи на авион за Њујорк, ке слези последен миг и ќе останат заедно... Пред некој ден го даваа на сител за нова година , само што не го фатив од почеток па не му го знам името.. Ете малку помош.. Таа е плава со кратка коса, а овој е постар од нејзе нешто 20-25 години разлика.. ..Фала..
Филмот го даваа вчера или завчера на Телма, може некој и го гледал. Чешки филм, а преведен е како Добриот војник Швејк. Многу добра комедија, затоа ако го знае некој оригиналниот наслов нека ме извести.
Trust (2010)Vo filmot se zboruva za edno devojce koe se dopisuva so eden nepoznat na internet toj se preprava deka e nekoj drug prakajki sliki od nekoj nepoznat, toj i kazuva da se sretnat vo nekoj centar i taa se soglasuva pa potoa ja siluva go snima toa i go praka videoto ako znae nekoj neka go napise fala odnapred.
Ова нешто ко мешавина од My sister's keeper & Now is Good ,провери дали е некој од тие дваФилмот го гледав пред некое време на нет и никако да ми текне името. Ако ви е гледан сцените што ќе ги напишам сигурно ќе ве потсетат на филмот.
Се работеше за едно момче тинејџер кој на професорот по хемија го замоли да го намести да седи до една девојка што му се допаѓаше. Професорот тоа и го направи, а момчето уште на првиот час почна нешто да и приговара на девојката, да се кара со неа нешто постојано и дури на професорот го праша зошто го наместил со неа да седи за таа да слушне(а тој сакаше да седи со неа). Не му даде шанса на професорот да се искаже и така девојката пред вратата на кабинетот го праша што се замислува тој, а момчето си замина веднаш. Тој всушност е болен од рак и одеше на хемотерапии со едно мало дете кое се појавува покасно во филмот. Го среќаваат мислам некаде на патот додека се возат со камионот. Друго што ми текнува е дека девојката си фати дечко шпанец.
Повеќе детали може да напишам ама мислам дека е доволно за да се сетите на името ако ви е гледан филмот.
Не е ни еден од двата, се си мислам дека називот на филмот се состоеше од некое лично име дали на девојката или момчето никако да ми текне...Ова нешто ко мешавина од My sister's keeper & Now is Good ,провери дали е некој од тие два
Треба да е Keith.Не е ни еден од двата, се си мислам дека називот на филмот се состоеше од некое лично име дали на девојката или момчето никако да ми текне...