Помош: Барам еден филм!

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.870
Поени од реакции
1.621

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.447
Поени од реакции
6.125
Филмов го гледав на hbo на времето кога немаше доплата на кабелскиве оператори,се работи за мајка со болно дете кое неможе никако да се излечит се додека не го однесит кај еден исцелител(не е Иван). Е сеа форава е шо мајкава во знак на благодарност ќе му пружа сексуални услуги на братчево па тоа ќе ја изгубит моќта.

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Za da ne se povtaram sto sum pisal kje kopitam sto sum pisal na eden prijatel pa ako moze nekoj da mi pomogne epten kje bidam blagodaren oti vekje 2 godini se trudam da go najdam filmot i ne mozam :( :( :(

brat da te pitam za eden film dali moze da se setis kako se vikase .. stanuva zbor za eden film slicen kako MATRIKS filmot ali glumecot ne e kianu rivs a bese eden drug .. se nesto mi se vrti vo glava imeto BALANS ama trazev na google izgleda ne se vika taka filmot .. glavnata prikazna vo filmot e kako demek nesto stanuva za alternativno opstestvo u koe lugjeto pijat eden serum sekojdnevno so cel da si gi isklucat emociite i taka ziveat .. ali glavnata uloga demek nesto prestana da go pie serumot i gledase nekoi raboti povekje od drugite i sakase da go spasi stariot dobar svet .. dolg bese filmot 2/3 casa nekade ... ako se setis brat za glumecot ili filmot kazi mi .. istiot toj glumec go gledav skoro u eden film on bese psiholog u filmot i sestra mu na nego bese peacka i toj so negovata sestra so devjoka mu i so nekoi producenti bea na nekoj ostrov a mozebi i ne bese ostrov ne me zimaj za zbor, i imaa producentstka kukja tamo .. ali nesto dodeak on odese na rabota devojka mu pravi orgija so drugi faci tamu i krajo na filmo kako so idese taj glavnata uloga se samoubi u eden bazen ..... taj glumec mi e vazno da razberam kako se vka i fimo so ti vikam so balans so dvata pistola .. on so pistolite bese nogu jak i partali gi praese site .... daj pozmisli dali moze da se setes na filmo .. slicen e na matrikso ..

Член од
12 декември 2012
Мислења
320
Поени од реакции
2.025
Za da ne se povtaram sto sum pisal kje kopitam sto sum pisal na eden prijatel pa ako moze nekoj da mi pomogne epten kje bidam blagodaren oti vekje 2 godini se trudam da go najdam filmot i ne mozam :( :( :(

brat da te pitam za eden film dali moze da se setis kako se vikase .. stanuva zbor za eden film slicen kako MATRIKS filmot ali glumecot ne e kianu rivs a bese eden drug .. se nesto mi se vrti vo glava imeto BALANS ama trazev na google izgleda ne se vika taka filmot .. glavnata prikazna vo filmot e kako demek nesto stanuva za alternativno opstestvo u koe lugjeto pijat eden serum sekojdnevno so cel da si gi isklucat emociite i taka ziveat .. ali glavnata uloga demek nesto prestana da go pie serumot i gledase nekoi raboti povekje od drugite i sakase da go spasi stariot dobar svet .. dolg bese filmot 2/3 casa nekade ... ako se setis brat za glumecot ili filmot kazi mi .. istiot toj glumec go gledav skoro u eden film on bese psiholog u filmot i sestra mu na nego bese peacka i toj so negovata sestra so devjoka mu i so nekoi producenti bea na nekoj ostrov a mozebi i ne bese ostrov ne me zimaj za zbor, i imaa producentstka kukja tamo .. ali nesto dodeak on odese na rabota devojka mu pravi orgija so drugi faci tamu i krajo na filmo kako so idese taj glavnata uloga se samoubi u eden bazen ..... taj glumec mi e vazno da razberam kako se vka i fimo so ti vikam so balans so dvata pistola .. on so pistolite bese nogu jak i partali gi praese site .... daj pozmisli dali moze da se setes na filmo .. slicen e na matrikso ..
http://www.imdb.com/title/tt0238380/

Член од
27 март 2013
Мислења
27
Поени од реакции
60
Филмов го гледав на hbo на времето кога немаше доплата на кабелскиве оператори,се работи за мајка со болно дете кое неможе никако да се излечит се додека не го однесит кај еден исцелител(не е Иван). Е сеа форава е шо мајкава во знак на благодарност ќе му пружа сексуални услуги на братчево па тоа ќе ја изгубит моќта.
Овој да не е ? http://www.imdb.com/title/tt0246719/ :)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.193
Поени од реакции
10.214

Equilibrium (2002) со Кристијан Бејл го бараш. Добар филм. :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Го имам гледано целиот филм никако не ми текува на името. Татко и ќерка живеат заедно. Едно утро кога тој доаѓа на работа канцеларијата каде што работи е празна а сите вработени се убиени...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Незнам дали се работит за филм или сериа, знам дека се емитуваше пред повеќе од 10 години на МТВ, се работеше за Македонски филм/сериа во кој деца од некое село со сплавот ќе тргнеа на риболов, но ќе фатеше невреме и ќе ги однесеше негде далеку од нивното родно место, па за нив ќе се грижеше некој постар селанец кој се занимаваше со земјоделство и добиток. Мислам дека на крај по подолго време тие ќе се вратеа дома.
Толку знам помош некој за име барем?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Незнам дали се работит за филм или сериа, знам дека се емитуваше пред повеќе од 10 години на МТВ, се работеше за Македонски филм/сериа во кој деца од некое село со сплавот ќе тргнеа на риболов, но ќе фатеше невреме и ќе ги однесеше негде далеку од нивното родно место, па за нив ќе се грижеше некој постар селанец кој се занимаваше со земјоделство и добиток. Мислам дека на крај по подолго време тие ќе се вратеа дома.
Толку знам помош некој за име барем?
Опстанок
http://www.youtube.com/watch?v=ryQIO4rVmX8

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Tој е, бев толку мал кога го даваа на МТВ но ми оставил голем впечаток чим и по толку време ми текна на серијава.

п.с
gfdgdfgd.png

Сликава исто мислам дека е од некој стар македонски филм, знајт некој како се викат?

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Ми текнува на една серија ја даваа на прва пред 3-4 год мислам,значи се работеше нешто за стјуардеси кој идеа на патувања запознаваа луѓе се забавуваа,да не му текнува на некој како се вика ?:)

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.502
Поени од реакции
10.175
Филмот е за Римската империја и Египет. Го опфаќа периодот на Јулиј Цезар, Клеопатра, и Октавијан Август. Ги опфаќа атентатот врз Цезар, и борбата за власт помеѓу Октавијан и Антониј. Постар филм е,ама бидејќи имам неколку со слична тематика незнам како да пребарувам на нет.

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
Барам еден филм во кој една женска ќе има излезено на состанок со 20 машки и сега ќе сака да се омажи со вистинскиот ама нема да сака да ја прекорачи бројката од 20... па така ќе почне со старите пак да стапува во контакт ама пак нема со никој од нив да сака.... нешто во тој стил беше.

Kajgana Shop

На врв Bottom