Помош: Барам еден филм!

Борче

Мадридиста
Член од
9 октомври 2010
Мислења
216
Поени од реакции
290
Филмот е за Римската империја и Египет. Го опфаќа периодот на Јулиј Цезар, Клеопатра, и Октавијан Август. Ги опфаќа атентатот врз Цезар, и борбата за власт помеѓу Октавијан и Антониј. Постар филм е,ама бидејќи имам неколку со слична тематика незнам како да пребарувам на нет.
http://www.imdb.com/title/tt0178130/

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Порано гледав еден филм, ама не можам да го најдам. Се сеќавам на еден од главните актери имаше плава коса, околу очите црно... нешто како акција во која учествуваат еден тип и една женска, да запрат некое лансирање мислам, пассот е STAR (со крв ќе го напише еден од дечките, пред да умре).. Нешто како низ тунели...

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.367
Поени од реакции
5.503
Барам еден филм во кој една женска ќе има излезено на состанок со 20 машки и сега ќе сака да се омажи со вистинскиот ама нема да сака да ја прекорачи бројката од 20... па така ќе почне со старите пак да стапува во контакт ама пак нема со никој од нив да сака.... нешто во тој стил беше.
What's your number. Toj mislam deka go baras. Pred nekoe vreme mislam deka go davaa na hbo.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
дечки на прва гледам околу 11 12 навечер даваат еден сериски филм со гладијатори... ме интересира спартак ли е филмот? и ако е тој дали ги има сите сезони искочено или не ?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
дечки на прва гледам околу 11 12 навечер даваат еден сериски филм со гладијатори... ме интересира спартак ли е филмот? и ако е тој дали ги има сите сезони искочено или не ?
Серија е. Ги има искочено сите сезони на торенти сигурно ќе ги најдеш само побарај (не ми праќај порака за торентите пошто тука не би можел да ти помогнам пошто не сум некој фан на Спартак,и не ги знам имињата на сите сезони)

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Spartacus - Blood and sand (моментално е оваа), а има и нејзино продолжение. Јас вчера ја симнав првава сезона, 13гб супер снимка :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Spartacus - Blood and sand (моментално е оваа), а има и нејзино продолжение. Јас вчера ја симнав првава сезона, 13гб супер снимка :)
ја симнав и јас до 6та епизода сум и сеа планирам уште другите да ги изгледам

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.783
Поени од реакции
1.170
Помош ми треба насловот на серијата играше порано на А1 беше поврзано со Ал Каеда како тоа има раширено келии насекаде по светот имаше еден агент на ЦИА во редови на Ал Каеда за да го уништи тероризмот мораше да влезе во нивни редови црнец беше типот имаше една епизода кога беа во Босна и таму вршеа некоја мисија имаше исто во филмот еден аметиканец белец како поради некој проблеми во животот прејде на ислам итн ми треба само насловот ? Благодарам однапред :)

O

ob1

Гостин
Помош ми треба насловот на серијата играше порано на А1 беше поврзано со Ал Каеда како тоа има раширено келии насекаде по светот имаше еден агент на ЦИА во редови на Ал Каеда за да го уништи тероризмот мораше да влезе во нивни редови црнец беше типот имаше една епизода кога беа во Босна и таму вршеа некоја мисија имаше исто во филмот еден аметиканец белец како поради некој проблеми во животот прејде на ислам итн ми треба само насловот ? Благодарам однапред :)
Оваа да не е?

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Таа е сигурно, одлична серија избрал, црнецот беше таен агент на ФБИ вметнат да глуми дека е терорист. Ретки се такви серии денеска поврзани со тероризам, шпиунажа (Spooks, Homeland, Americans).

O

ob1

Гостин
Таа е ти благодарам.
Уште повеќе би ти бил благодарен доколку негде можам да ја најдам и да ја гледам серија по серија :)
Оуу појма немам каде можеш да ги гледаш брат. Јас си ги симињам преку торент (најчесто од Замунда) на компјутер и си ги гледам на лап-топ или преку USB на телевизор. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom