Некој?Како се викаше тој филмот со женската која ја мачи еден египедски дух, и се облекува во цела во црно, со египедска маска, и оди нешто да бара. Како се викаше овој филм никако да ми текне.
Некој?Како се викаше тој филмот со женската која ја мачи еден египедски дух, и се облекува во цела во црно, со египедска маска, и оди нешто да бара. Како се викаше овој филм никако да ми текне.
Јас мислам дека се викаше Visage или нешто слично, незнам зошто но кога ќе се присетам на таа жена во црна наметка со златна египетска маска која шета по ходници осветлени од месечева светлина - ми доаѓа името Фантомот од Операта, а сигурен сум дека не е тој филм, исто така прилично сум сигурен дека другар ми го има на својта пиратска мега колекција, па ке тркнам до него да ги разлистам двд-ата и да го најдам насловот, значи за 1-2 часа поконкретен одговор.Некој?
Не е со златна маска туку е цела во црно и е со црна маска, но обликот и е ист како оваа. Иначе, не е овој филм со име VisageЈас мислам дека се викаше Visage или нешто слично, незнам зошто но кога ќе се присетам на таа жена во црна наметка со златна египетска маска која шета по ходници осветлени од месечева светлина - ми доаѓа името Фантомот од Операта, а сигурен сум дека не е тој филм, исто така прилично сум сигурен дека другар ми го има на својта пиратска мега колекција, па ке тркнам до него да ги разлистам двд-ата и да го најдам насловот, значи за 1-2 часа поконкретен одговор.
edit: lag double post
Да, тој е, фала ти.
Даааа леле браво, кај го најде.
Друже како ти текна на филмов, алал ти вераЗначи вака, го знам филмот кој е, Али Баба и 40те разбојници. Арно ама има еден куп направени филмови и тоа не само англиски и неможам да го најдам точно тој што го барам. Сигурно на повекето ви текнува дека имаше еден филм со Али Баба што стално идеше на телма ми се чини, тој у главна улога многу ми личеше на Џери Луис и се си мислев дека е он ама нема он таква улога.
Хелп плис![]()
На Тера го даваше порано редовно ги гледав.Даааа леле браво, кај го најде.
Туку не можам торент да најдам. Ќе ми помогне некој?
Да не го имаш некаде најдено на интернет или торент?Брее тој фантомот од Лувр, се отепав од пребарување фантом, фантомот од музеот, а знаев дека е француски, затоа и се забунив со Висаж. Добар филм.
Филмот е Starstruck, филм на Холмарк од 1994 година (така и го најдов). Мислам дека кога го даваа на МТВ беше преведен како „Сети се на мене“... Нема баш многу што може да се најде за филмов.Филмов што го барам е веројатно од осумдесетите години бидејќи го имам гледано на МТВ пред некои 10-13 години. На почетокот две дечиња, момче и девојче беа на некакво кампување и кога се разделија си поделија еден приврзок во форма на срце, едниот дел на момчето, другиот на девојчето. Не им паметам имињата. Поминуваат 10-тина години и момчето живее со баба му. Девојчето станало позната актерка и кога ќе го види тоа момчето, ќе оди да ја посети. Кога ќе ја сретне ќе има сцена во која типот ќе го емитира Чарли Чаплин. Мислам дека при крајот и ќе ја одведе од договорената свадба. Не знам колку се точни деталите зашто помина доста време од кога го гледав. Кој го најде, го частам.![]()
Според содржината од ИМДБ, тој е. Од сликата скоро ништо не можам да видам. И мислев дека на МТВ во преводот имаше нешто ѕвездено/а, ама викам да не утнам може не е тој филм. Фала многуФилмот е Starstruck, филм на Холмарк од 1994 година (така и го најдов). Мислам дека кога го даваа на МТВ беше преведен како „Сети се на мене“... Нема баш многу што може да се најде за филмов.
Еве слика:
Прегледај го приврзокот 60970
На филм со баш ваква содржина не се сеќавам, но се сеќавам на еден друг многу сличен - Maid to Order (1987). Еве и линк од Википедија, па провери да не е тој.Имаше еден филм на МТВ поодамна се сеќавам на следново : Таткото поседува хотел , а ќеркава е премногу разгалена и ќе зезне некоја работа таму , а татково под казна ќе ја стави да работи како собарка во хотелот...