DANTE
Gym instructor.
- Член од
- 22 март 2006
- Мислења
- 1.318
- Поени од реакции
- 366
30-40 минути, иначе јас сум 1ва на БФК (вонредни) ама си следам редовно настава20 - 30 Minuti![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
30-40 минути, иначе јас сум 1ва на БФК (вонредни) ама си следам редовно настава20 - 30 Minuti![]()
и како факултетот? иде некако или30-40 минути, иначе јас сум 1ва на БФК (вонредни) ама си следам редовно настава![]()
Многу ве замараат на криминалистика, ми се жали и едно другарче.Многу предмети![]()
Повеќето така праваат.30-40 минути, иначе јас сум 1ва на БФК (вонредни) ама си следам редовно настава![]()
добро е за почеток чим имаш волја ке бидеинтересно е, засега... интересни предмети имам, малце ми е далеку од аеродром, ама се снајдовме со кола идеме па сеа е поинтересно![]()
Многу ве замараат на криминалистика, ми се жали и едно другарче.
--- надополнето: Oct 1, 2011 9:54 AM ---
Повеќето така праваат.![]()
хехе уште на почеток сте а ти праиш тажни фаци
Благодарам на одговорот само уште ова .no.one Уписи има секоја година на Факултетот тоа не е центар за обука на курсисти .
Можеш да избереш Криминалист и Безбедност и финансиска контрола
е сега има посебни предмети но има и по некои ист.
во 4та година си избираш насока која ти сам ќе си ја одбереш(мислам дека се 5)
Криминалистичко-криминолошка насока
Безбедносна насока
Безбедност во приватен сектор
Полициско-оперативна работа
и Насока Меѓународна безбедност
Не треба Груевски да ти е вујко само треба да си екстра ученик и да учиш епптен зошто многу се откажуваат и не е баш лесно(за да се запишеш на Факултетов треба да имаш просек и се разбира барем малку да си " некој ")
4години е Факултетов ти зборам без магистратура докторати блабла
За безбедност има и други факултети не сум се распрашувал а и нема потреба Позз
кај ке поднесеш таму ке студираш за ох се поднесуваат на факултетот за туризам, за во ск на факултетот за безбедност инаку што се однесува до уписните рокови има и втор па и трет ја кога се запишував имаше и трет така да местенца имаДечки за смеров БФК што е има гледам нешто и во Охрид примале на Факултет за Туризам и угостителство и во Скопје на Факултет за Безбедност, па ако сакам да се запишам на него треба во Охрид да одам да поднесувам документи или во Скопје и со првиот уписен рок е пополнато местото или обично има и втор ?
--- надополнето: 12 декември 2011 во 11:36 ---
Дечки за смеров БФК што е има гледам нешто и во Охрид примале на Факултет за Туризам и угостителство и во Скопје на Факултет за Безбедност, па ако сакам да се запишам на него треба во Охрид да одам да поднесувам документи или во Скопје и со првиот уписен рок е пополнато местото или обично има и втор ?