30-40 минути, иначе јас сум 1ва на БФК (вонредни) ама си следам редовно настава20 - 30 Minuti![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
30-40 минути, иначе јас сум 1ва на БФК (вонредни) ама си следам редовно настава20 - 30 Minuti![]()
30-40 минути, иначе јас сум 1ва на БФК (вонредни) ама си следам редовно настава![]()
Многу предмети![]()
30-40 минути, иначе јас сум 1ва на БФК (вонредни) ама си следам редовно настава![]()
интересно е, засега... интересни предмети имам, малце ми е далеку од аеродром, ама се снајдовме со кола идеме па сеа е поинтересно![]()
Многу ве замараат на криминалистика, ми се жали и едно другарче.
--- надополнето: Oct 1, 2011 9:54 AM ---
Повеќето така праваат.![]()
Благодарам на одговорот само уште ова .no.one Уписи има секоја година на Факултетот тоа не е центар за обука на курсисти .
Можеш да избереш Криминалист и Безбедност и финансиска контрола
е сега има посебни предмети но има и по некои ист.
во 4та година си избираш насока која ти сам ќе си ја одбереш(мислам дека се 5)
Криминалистичко-криминолошка насока
Безбедносна насока
Безбедност во приватен сектор
Полициско-оперативна работа
и Насока Меѓународна безбедност
Не треба Груевски да ти е вујко само треба да си екстра ученик и да учиш епптен зошто многу се откажуваат и не е баш лесно(за да се запишеш на Факултетов треба да имаш просек и се разбира барем малку да си " некој ")
4години е Факултетов ти зборам без магистратура докторати блабла
За безбедност има и други факултети не сум се распрашувал а и нема потреба Позз
Дечки за смеров БФК што е има гледам нешто и во Охрид примале на Факултет за Туризам и угостителство и во Скопје на Факултет за Безбедност, па ако сакам да се запишам на него треба во Охрид да одам да поднесувам документи или во Скопје и со првиот уписен рок е пополнато местото или обично има и втор ?
--- надополнето: 12 декември 2011 во 11:36 ---
Дечки за смеров БФК што е има гледам нешто и во Охрид примале на Факултет за Туризам и угостителство и во Скопје на Факултет за Безбедност, па ако сакам да се запишам на него треба во Охрид да одам да поднесувам документи или во Скопје и со првиот уписен рок е пополнато местото или обично има и втор ?