Ти глуп си или се правиш?у ист тим си со Дарданија баце, види сега колку си у право![]()
Ти глуп си или се правиш?у ист тим си со Дарданија баце, види сега колку си у право![]()
Од што е глуп не може ни да се прави дека е глупТи глуп си или се правиш?
Првин кажи го со име и презиме кој е другиот?Jas uste cekam nekoj od vas mnogu pametnite da mi objasni sto stoi pozadi logika da zamenis nekoj so drug za koj samite tvrdite deka se pobeter![]()
Jas pojma nemam, toa se vasi zborovi ne moi. Vie toa go tvrdite, imas izvadoci od takvi tvrdenja nekolku posta nanazad.Првин кажи го со име и презиме кој е другиот?
Да бев Србин ќе му ја мислев али како Македонец се надевам дека ќе падне Вучич и толку.Jas pojma nemam, toa se vasi zborovi ne moi. Vie toa go tvrdite, imas izvadoci od takvi tvrdenja nekolku posta nanazad.
Dodusa ne i od tebe, pa togas bi te prasal koj mislis deka ke go zameni Vucic. Sigurno si razmisluval okolu toa ili si gais nekoi nadezi .
види кој те тапша по рамо погоре. Дарданија, соросоидот, ако не гледаш колку е саатот не знам што да ти речам.Ти глуп си или се правиш?
Ронка, затвори ја вратата од детска, и издркај го еднаш на Вучич, ќе ти олесни.види кој те тапша по рамо погоре. Дарданија, соросоидот, ако не гледаш колку е саатот не знам што да ти речам.
Читам низ темава и мака ми е што и после дваесет години независност