Политички случувања во Србија: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dumbledore
  • Време на започнување Време на започнување
Првин кажи го со име и презиме кој е другиот?
Jas pojma nemam, toa se vasi zborovi ne moi. Vie toa go tvrdite, imas izvadoci od takvi tvrdenja nekolku posta nanazad.
Dodusa ne i od tebe, pa togas bi te prasal koj mislis deka ke go zameni Vucic. Sigurno si razmisluval okolu toa ili si gais nekoi nadezi .

Последно уредено:
Jas pojma nemam, toa se vasi zborovi ne moi. Vie toa go tvrdite, imas izvadoci od takvi tvrdenja nekolku posta nanazad.
Dodusa ne i od tebe, pa togas bi te prasal koj mislis deka ke go zameni Vucic. Sigurno si razmisluval okolu toa ili si gais nekoi nadezi .
Да бев Србин ќе му ја мислев али како Македонец се надевам дека ќе падне Вучич и толку.

види кој те тапша по рамо погоре. Дарданија, соросоидот, ако не гледаш колку е саатот не знам што да ти речам.

Ронка, затвори ја вратата од детска, и издркај го еднаш на Вучич, ќе ти олесни.

Единствено прашање битно за нас е дали е подобро на север да се има велико-срби што би ни се мешале или соросоиди што би ни се мешале и со кого би поминале подобро.

Фахри Муслиу работел заедно со мајката на Вучиќ :)
Ќе му дадеме азил на Вучиќ

F-Ahz7HWkAAQQww.jpg

88241886_200521868022540_8969542179785539584_n.jpg

И Коштуница воскреснал и се појавил на протест

Само да не дојде до големи инциденти Срби со Срби да се испочукаат тоа ќе биде лошо.

Ме интересира колку ќе биде масовен протестот во пикот, мое мислење некаде 300к, шо реално и не е претерано многу, само Белград е 1.5 милион, а плус овде доаѓаат од цела Србија.

Кај нас има ли некој протест да имало 100к луѓе а да не е митинг?

Читам низ темава и мака ми е што и после дваесет години независност
giphy.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom