мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.293
- Поени од реакции
- 23.937
Pisi propalo za Kosovo druze. Kur ne im cue niv zs Srbija, druga drzava se. Kako i nas tuka. Gledas nekade protesti, zagrizenost osven na random gragjani od srpska nacionalnost koi se pritresuvaat tuka i uste si mislat deka sme ista drzava i deka ni e bitno nesto koj e na vlast tamu.
Од цела Србија само во градовите во Косово со албанско население не се протестира.
Дали сега ти е јасно?
Za mene si kazav jas, vo slucaj na nekoj da be mu bese jasno. Mene sarenite kurtoni so glumat revolucija mi precat, dali bile vo Srbija ili bog znae kade, realno kur ne mi cue koj e na vlast vo Srbija iskreno. Ako sme realni od druga strana pak, sto maka vidovme od Vucic iskreno. Osven pomos i podrska i pokraj ne znam koj pat zabivanje na noz vo grb od nasa strana, drugo nemam videno.
Problemot sto Srbite tuka koj ne go gledaat e sto Srbija ne e vo EU ili NATO ( pretpostavuvam deka si Srbin inaku ne gledam pricina da ja tupis i ti i random drugi tuka ) pa prema toa ako novata vlast se kurci nesto, ke go jadite za site pari vie tuka. Zad vas ne stoi cela EU, nikoj ne stoi, edna raka ljuge ste, ke ve snema od grafata duri da trepnis. Bukvalno na Albancite ke ve ostavat da se zanimavaat so vas, a mozis da pretpostavis kako toa bi se odvivalo kako so vi ja imaat kimkata zemeno. Koj ke vi go cuva grbot ?