Па доколку си решил овде да правиш депозит пробај со картичка прво виса електрон , ако не сака нешто тогаш со манибукер , не признаваат сите банки баш трансакции со секоја страна ..... јас знам со Виса Електрон од Тутунска активирав со покерстарс и немам проблем ни со ставање ни со вадење така да немам намера да го сменам сајтот.Процедурата за вадење е минимум 50 евра, а за ставање е 5 евра. Ме интересираше дали со кредитните картички што се од Македонија би дозволиле да се вадат пари од вакви страни, и ако би дозволувале кои би биле тие. Јас имам про кредит картичка ја направив пред недела дена. Еве слика како изгледа withdraw таму.
Супер, не го играј рулетот само...кога ке направиш нешто од фрииролите оди на кеш гејм,турнири или доколку имат за уплакање спортска такво нешто... Жива местенка ти е рулетот.Немам намера да правам депозит на било која страна, барем за почеток. Добро иде за почеток со фре ролите + рулетот
Верувам дека е можеби местенка, но да не претераш само граница веке 2 пати ги губам парите направени таму. Прв пат 300е вториот 90, и плус несто ситно.. Финтата е да не претарш ногу со играње на рулетот, само неколку раци и бегајЖива местенка ти е рулетот.
Џабе е брат , за во живо ако играш може така....чисто за забава , доколку земеш бегај од таму, ама на интернет и да бегаш, кога ке се вратиш пак ти имат меморирано колку си добил а колку си изгубил така да ....Верувам дека е можеби местенка, но да не претераш само граница веке 2 пати ги губам парите направени таму. Прв пат 300е вториот 90, иЏ плус несто ситно.. Финтата е да не претарш ногу со играње на рулетот, само неколку раци и бегај
Дечки дајте некоја страна кај да почнам каде што без депозит даваат бонус, несакам да правам депозит на старт, ако тргне ќе си направам после. Иначе сум играл на WIlliam hil, 888 poker, pokerstars..али веќе година и нешто не сум активен со покеров.
Џабе е брат , за во живо ако играш може така....чисто за забава , доколку земеш бегај од таму, ама на интернет и да бегаш, кога ке се вратиш пак ти имат меморирано колку си добил а колку си изгубил така да ....
то е маката еднаш го имам искористено уште пред 2 години, направив друг е-маил го одговорив квизот повторно али сега не ги префрлаат и бараат да сликам идентификација,а тоа еднаш му го имам испратеноhttp://www.pokerstrategy.com/
Можеш да го поминеш квизот и да почнеш на некоја од собите каде што даваат почетен капитал. Доколку не си ја искиристил до сега понудата.
то е маката еднаш го имам искористено уште пред 2 години, направив друг е-маил го одговорив квизот повторно али сега не ги префрлаат и бараат да сликам идентификација,а тоа еднаш му го имам испратено
Па слика од лична карта фала богу тоа имаш . скенирај напред и назад и прати им ја .Здраво дечки ја сум нов овде, и сакам да ве замолам за мала помош, играв покер на redbet.com направив отприлика 100 евра и сеа сакам да ги извадам, направив депозит 20 евра и сега ми бараат да им испратам слика од лична карта или пасош и сметка од струја или телефон, проблемот е тоа што немам на мое име ниту струја ниту телефон... инаку имам 18 год, и за слика од лична карта не е проблем, Сове некој ваш што да им испратам? фала однапред