- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.431
- Поени од реакции
- 11.348
нема леб од фриролот џабе се залажувате и тепате време тоа нека ви е јасно
Колку не си во право,јас само преку фрирул правам пари,ова најискрено ти кажувамнема леб од фриролот џабе се залажувате и тепате време тоа нека ви е јасно
тоа колку праиш на другите кажи им не на менеКолку не си во право,јас само преку фрирул правам пари,ова најискрено ти кажувам
Не се разбравме по се изгледа.тоа колку праиш на другите кажи им не на мене
јас се откажав откако играв фрирол со влез на 3000 души кој го играв од 21:00 до 04:30 часот за мочани 13 долари иако завршив на 14 место.
така да дека некој може да живее од фрирол мало сутра односно се дешава на 1 у 1 000 000 да успее да напраи нешто преку фрирол
кажи ми ник и на кој сајт играш да ти ја проверам историјата на турнирите, тогаш ке ти поверувам
па ти ме наведе така да помислам...излезе ко само фрирол да играш, иначе се живее од покер али строго турнири да играш. иам другарче на кое одлично му одиНе се разбравме по се изгледа.
Јас не е тајна дека играв на времето фрирулови на 24h poker и со едно или две евра заработени на нив после идев на турнирите и играв за поголеми добивки
Значи зборам со тие ти што ги кажа 14 долара идеш и ги играш на поголем турнир.
.После ослабна овој покер ама ете вчера со едно евро од фрирул пак на турнир фатив пристојна дибивка.
Никој не спомна да живееш од играњето покер,јас кажав дека мене ми испадна дека ми е поисплатлив од тоа коа играм спортска да речеме.
Поздрав.
Пред некое време ставив депозит 20$ од тутнуска виза електрон немаше никој проблем, за вадење сега незнам ,сум вадел само преку манибукер и од таму на картичка , директно на картичка не сум , ама штом со депозитот нема проблем нема да има ни со вадење . А за инфо не бараат ништо за верификација , ама нека ти бидат внесени точни податоците за секој случај пошто може да побараат верификација во секое време поззДечки кажете ми дали можам да верификувам Visa Electron од НЛБ на pokerstars.com и што инфо бараат?
Не сум го играл овој покер ама секако дека може да се вадат пари .Прашај ако имат ОнлајнСупорт или такво нешто како е процедурата за вадење доколку ти се од фриирол парите ...Дали има некој што го игра покерот "PokerBigBull" ако има некој кој што знае како и дали е можно да се вадат парите од страната во Македонија. За вадење или withdraw од страната има директно на кредитна картичка, Skrill, Eco, Bank transfer и Netller. Па ако има некој искуство и е вадел пари од вакви или слични страни би го замолил за помош.