So debitna karticka od NLB mozam li da podignam of GGpoker? I dali direktno na karticka kje mi se napravi transakcija?GGPoker не зима никаков данок. ако тоа ме прашуваш. на вадење има нешо провизија ама ептен ситно.
данок се знае кој зима УЈП.
So debitna karticka od NLB mozam li da podignam of GGpoker? I dali direktno na karticka kje mi se napravi transakcija?GGPoker не зима никаков данок. ако тоа ме прашуваш. на вадење има нешо провизија ама ептен ситно.
данок се знае кој зима УЈП.
Da mozisSo debitna karticka od NLB mozam li da podignam of GGpoker? I dali direktno na karticka kje mi se napravi transakcija?
За ЕкоПејз незнам , а за мач бетер имам правено депосити само а како опција кешаут на дебитна мислам дека немат, едино имат со бит коин мислам дека се поврзани па некоја шема таква да направиш.Имав направено депозит на NetBet Poker со дебитна картичка и сега сакам да повлечам пари и ми викаат дека не може да повлечам на картичка, дека мора да направам нов депозит со EcoPayz ili MuchBetter.
Ако некој користел некои од овие е-wallets да каже какво искуство има со нив.
Не користам e-wallets и немам појма како функционира.
Дали можам од e-wallet да префрлам на дебитна/кредитна картичка или можам само да ги користам за купување ?