Познати фацки на форумов

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
хахахаха.Јас ја освоив главната награда и бев во квизот Бунга Банга Ре..Ретко кој слушнал...а и да се знае станав првиот партнер од балканот со ЈуТуб :)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Еднаш давав изјава (пред 5 години) на првиот ден од факултeт за Крeдит трансфер системот, и поима немав шо зборев. Исто така, на А1 редовно ме даваат како со еден другар поминувам пред КОСМОФОН (пред 2 години), во црн дуксер кога даваат прилог за мобилни :).

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Кога дадавме заклетва во Војска 2007 ме фати за опртачите една под-полковничка и ме донесе пред неколку ТВ камери, давав изјава зошто сум војник. Две недели ме даваја после тоа по Велешките и околните Телевизии :))

Актерство во театри.... ах бре колку ми фали улогата во Викенд на мртивци.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
4то одд, глумев на мјузикл,
и пред 2 години на EXIT fest за некоја хрватска музичка телевизија правев муабет со една водителка, 7-8 минути беше тоа.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Неколку пати ме имаше на локална телевизија

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ме имаше во виничкиот весник. :)
Нашето училиште освои прво место во футсал, кое се оддржа во Струмица, у каубојската, разбираш. :pos:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ехее на времето и на МТВ(македонската бе,да не мислите MTV :) )...па и на 2-3 локални телевизии,па и на неколку весници :)

Сето тоа се должи на каратето!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
285
Поени од реакции
39
Нас не снимаа во 6 одд негде на ликовно и јас памтам носев нешто џиш и ептен упаѓав во очи, еве 19 ипол години начукав а уште снимката ја вртат по ТВ кога се збори за моето основно училиште :kesa:
А уште пославен момент...you ain't ready for this! Слабо памтам, сум имала некои 4 години, знам ја застанаа мајка ми за некоја анкета таму и јас сум рипала цело време за да ме има и мене јасно, после кога давале на ТВ од време на време на снимката ми се гледало само челото и сум се лутела што не ме снимиле :pos:
ех...се би дала да го видам тоа чудо сега xD

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Ако ве давале еднаш на телевизија не сте фацки бе луѓе :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Мене еднаш ме даваа на емисијата „Најголемите криминалци во Америка“, познат сум !? ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom