Познати фацки на форумов

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Ја сум познат..ме има(ше) на телевизија..на една анкета на еден медиум, ја улетав у кадар и у позадина ме фати камерата :pipi: Кога ќе ме видите на улица плс,не ми барајте автограм.....

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.629
Поени од реакции
8.062
Јас сум познат еден и единствен сум што си го има во никот името и презимето напишано на форумов :wink:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.629
Поени од реакции
8.062
епа не сум знаел дека имало уште еден таков ама јас сум пишан како што треба со почетна голема буква и со оставено место пред презимето само што не сум кирилица пишан а сакав ама не ми го фаќаше името така

Член од
17 октомври 2009
Мислења
148
Поени од реакции
10
епа не сум знаел дека имало уште еден таков ама јас сум пишан како што треба со почетна голема буква и со оставено место пред презимето само што не сум кирилица пишан а сакав ама не ми го фаќаше името така
Ај да честиш

Г

Господ

Гостин
Јас сум познат по тоа што сум единствен што на форумов има ник Smexy_Bit.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Битно го собира на паштета :*

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Секој ден се возам со 22ка сите шофери ме знаат... познат сум а :vozbud:

Инаку сум бил во ЅВОН два пати после главна улога во драмата На Девет по Рихтер, два пати изведувана во МКЦ, во киното Фросина... :pipi:
И сега наскоро би требало да снимам за во едно филмче независно... ама шо дека не сум пак познат џабе си се испофалив :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Dobro be kako ne vi e sram :icon_lol:

Zboruvam za tie koi gostuvale na nekoja emisija, ili gi imalo na TV ednas ili dva pati i ubedeni se deka postignale nesto, i toa pazi gi samo kako pisuvaat: "ne znam dali se vazi, ama me imase 2 pati na SBOH", ne se vazi, ic.

Site, ok ne site ama 90% se off-topic, moderatorot sto pravi? Da ne gostuva vo SBOH pa nema vreme da brise mislenja.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Dobro be kako ne vi e sram :icon_lol:

Zboruvam za tie koi gostuvale na nekoja emisija, ili gi imalo na TV ednas ili dva pati i ubedeni se deka postignale nesto, i toa pazi gi samo kako pisuvaat: "ne znam dali se vazi, ama me imase 2 pati na SBOH", ne se vazi, ic.

Site, ok ne site ama 90% se off-topic, moderatorot sto pravi? Da ne gostuva vo SBOH pa nema vreme da brise mislenja.
Според ова испаѓа дека јас сум бог за овие што се појавиле 1-2-3 пати нателевизија xD

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
@Крејзи Појол

Добро бе немора да кeњаш ја пишав пошо сите се испофалија со ѕвон па и ја да се испофалам :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom