M
не си единственЈас сум познат еден и единствен сум што си го има во никот името и презимето напишано на форумов :wink:
епа не сум знаел дека имало уште еден таков ама јас сум пишан како што треба со почетна голема буква и со оставено место пред презимето само што не сум кирилица пишан а сакав ама не ми го фаќаше името така
Ај да честишепа не сум знаел дека имало уште еден таков ама јас сум пишан како што треба со почетна голема буква и со оставено место пред презимето само што не сум кирилица пишан а сакав ама не ми го фаќаше името така
Битно го собира на паштета :*епа не сум знаел дека имало уште еден таков ама јас сум пишан како што треба со почетна голема буква и со оставено место пред презимето само што не сум кирилица пишан а сакав ама не ми го фаќаше името така
Според ова испаѓа дека јас сум бог за овие што се појавиле 1-2-3 пати нателевизија xDDobro be kako ne vi e sram
Zboruvam za tie koi gostuvale na nekoja emisija, ili gi imalo na TV ednas ili dva pati i ubedeni se deka postignale nesto, i toa pazi gi samo kako pisuvaat: "ne znam dali se vazi, ama me imase 2 pati na SBOH", ne se vazi, ic.
Site, ok ne site ama 90% se off-topic, moderatorot sto pravi? Da ne gostuva vo SBOH pa nema vreme da brise mislenja.