Мистичен напиша:Значи ама ја поимувате славата, хехе, сите славни од Ѕвон
Прашањето е дали навистина има славни фацки кои се кријат позади јузерите на форумов? Ја знам дека има неколку![]()
Па ај кажи кои се гарант нема да се наљутат!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мистичен напиша:Значи ама ја поимувате славата, хехе, сите славни од Ѕвон
Прашањето е дали навистина има славни фацки кои се кријат позади јузерите на форумов? Ја знам дека има неколку![]()
кажи кои се фаците....не мора да им ги дознаваме јузерите....Мистичен напиша:Значи ама ја поимувате славата, хехе, сите славни од Ѕвон
http://www.myspace.com/paradoxmk`TENK` напиша:ТрН у ОкО (софистот) би требало да е познат ( барем меѓу луѓето шо слушаат македонски рап)
Епа сеа познати луге дај кажете се
ja slusam mak rap pa kazi ja grupata ili imeto sigurno ne si trn u oko![]()
TpH_Bo_OkO напиша:
vodkamixx напиша:Па ја сум врло позната особа, и ќе ви набројам кај ме имало.
Као мал ме имаше на една анкета за „Здраво генијалци” сите ме глеале на телевизија, а ја не се глеав.
Летоска не имаше на некоја тетовска телевизија, вршеа анкета во Охрид на плажа „Дали сте за диџеј или жива музика“.![]()
Потоа не имаше на вести со синдикалската багра на штрајк со Дојчин Цветановски.![]()
И нормално на клаберските емисии на телевизија, коа прикажуваат делови од некоја журка, па у публика се наоѓам и јас.![]()