Пожар во Кочани, диско Пулс.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.572
Поени од реакции
9.515
Они се 24% у државава ние сме 65%

Се додека вака раз просечен Македонец дека они е крив а не јас/ти сите Македонци ќе иаме ваков проблем ама по тоа што следам те боли курот тебе ти у Австралија си не тука..
Tie moza da bidat i 17 % ama 100 % ja vodea / kontroliraa drzavata I pustos ostavia pozadi niv.

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.965
Ако се нафатил да ја работи таа работа не треба да прифаќа ало од тие два телефони, и сега ке одговара за тоа што не бил кадарен да ја работи таа работа а му бил сладок државниот леб. Ако од некаде му рекле некаде да не влегува, требало да не ги послуша и да влезе и да си ја заврши работата, ама на него му бил сладок државниот леб и тоа што ке му дадат под рака.. е сега треба да одговара, и тој и тие што му се јавувале и тие што му наредувале. Нека не фрлаат пепел дека сите сме одговорни, дека системот е трул.... таквата пепел значи избегнување на одговорноста, глупости како ,,да се запрашаме сите кога некаде сме влегле преку ред,, нека си кажуваат по дома, овде одговорноста има точни имиња со презимиња, има точно кој државен орган што требало да прави и има лица во тие органи кои се знае што точно требало да прават, а не правеле или правеле погрешно за пари или партија или биле некадарни.
Ова за Норвешка ти се примерите или за Македонија? Ова никогаш нема да се примени тука, никогаш! Системот е трул 35 години, и таков ќе остане и наредниве 350. Да не се лажеме, нема сила што може овој гној да го исчисти.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
4 октомври 2019
Мислења
595
Поени од реакции
1.317
Imate premieri ministri multi milioneri koi megusebe se stitat, imat resursi vrski i golem kes.... PRETHODNATa vlada napravi potop, dosega nieden minister ni funkcioner ne e zatvoren... sekoj os niv e milioner toa so sigurnost go tvrdam....javna tajna e deka se dadeni nad 30 milinona evra od luge na ministeri samo da ne se odi zatvor da ne zboruvam pak za sudiite.... vo voj slucaj ke lezi nekoj nacalnik ili mal inspektor, golemcite ke ostanat na sloboda ke bide nesto kako izjavata na Kadriu...Ne ocekuvsjte nekoj sto e vo golemiot kolac i krug da lezi.... samo smrtnici poslednite pioni ke bidat zatvoreni i ke bide isto se kako i dosega....

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
1.040
Поени од реакции
1.803
Не е финкичко што бришете мислења.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
729
Поени од реакции
1.336
@Zlatikevichius затвори ја темава инаку ќе се мачиш, ако не си тука до сабајле лом ќе биде.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.477
Поени од реакции
39.249
Kakov nekrofil e ovoj Vucic ne mi se veruva, duri sega gi gledam videata.

Lugje lezat celi izgoreni vo zavoi, zivotot nema da im e nikojpat ist, ovoj so 28 kamermani direkt na intenzivna nega.

Morbidno dno e ova. :(

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.943
Поени од реакции
8.993
Kakov nekrofil e ovoj Vucic ne mi se veruva, duri sega gi gledam videata.

Lugje lezat celi izgoreni vo zavoi, zivotot nema da im e nikojpat ist, ovoj so 28 kamermani direkt na intenzivna nega.

Morbidno dno e ova. :(
Една колешка на ФБ напишала: браќа Македонци, простете му на недокваканиов!

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.414
Поени од реакции
14.268
Koja budala pusti ognomet vecerva vo Skopje?
Како што гледам вчера истото се случувало. Наводно деца на скутерчиња ги испукале и бришка.
Српски служби:нинџ:

Член од
14 август 2018
Мислења
4.988
Поени од реакции
11.399
Немој друже вака, не го шири ова зашто од штаб можно е да те караат, зашто ако ова клопче почне да се одврзува, меѓу првите што ќе треба да бидат уапсени е Анѓушев, моментално еден од најверните тендерашки другари на Мицковски. Смени страна типот уште пред да дојде вмро на власт.

Така да тука треба и да ти лежи одговорот, зашто со прст не мрдаат за модуларната, а треба, убаво би било, ама најверојатно нема.

Не! Никогаш не сменил страна типот! Сите мини-хидроцентрали ги направи во времето на Грујо! Плус фото-волтаици за кои државава (читај: сите ние закрепостени селани) ќе му плаќа 20 години субвенции се потпишани баш од Дпсмне!
Нема страна типот! Во сите манџи е вмешан, вклучително и модуларната....

Нема страни во државава! Курто-Мурто се едни те исти, и затоа сме црна дупка, и црна дупка ќе останеме!

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.886
Поени од реакции
7.881
Иле Гоцевски, возачот на брзата помош кој со натчовечки напори возел 11 пати од Кочани до Скопје, цели 20 часа без престан.
Филип Ивановски, златното дете што прво излегло надвор без никакви повреди и подоцна се вратил за да ја спаси својата другарка од пожарот.
Георги Величков, уште еден херој кој неколку пати се вратил во дискотеката за да спаси што повеќе деца.
Андреј од ДНК, фудбалерот Андреј Лазаров и сите останати кои ги жртвуваа своите животи за да ги спасат животите на останатите луѓе таа кобна проклета ноќ, сите треба да бидат запишани во нашата историја и во иднина да служат како пример за храброст и човечност на идните генерации.
Ова се луѓе чии имиња и дело никогаш не треба да се заборават, луѓе со срце планина, херои од нашето време!

Нека почиваат во мир сите жртви, а нивната светлина засекогаш да остане во нашите срца!

Утре не чека најтажниот ден во историјата на оваа држава...

12212112

17.04.2024
Член од
25 октомври 2023
Мислења
198
Поени од реакции
189
Иле Гоцевски, возачот на брзата помош кој со натчовечки напори возел 11 пати од Кочани до Скопје, цели 20 часа без престан.
Филип Ивановски, златното дете што прво излегло надвор без никакви повреди и подоцна се вратил за да ја спаси својата другарка од пожарот.
Георги Величков, уште еден херој кој неколку пати се вратил во дискотеката за да спаси што повеќе деца.
Андреј од ДНК, фудбалерот Андреј Лазаров и сите останати кои ги жртвуваа своите животи за да ги спасат животите на останатите луѓе таа кобна проклета ноќ, сите треба да бидат запишани во нашата историја и во иднина да служат како пример за храброст и човечност на идните генерации.
Ова се луѓе чии имиња и дело никогаш не треба да се заборават, луѓе со срце планина, херои од нашето време!

Нека почиваат во мир сите жртви, а нивната светлина засекогаш да остане во нашите срца!

Утре не чека најтажниот ден во историјата на оваа држава...
1742421004202.png

На овие луѓе треба да им се издигне споменик.

Kajgana Shop

На врв Bottom