Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.449
- Поени од реакции
- 47.773
Немој друже вака, не го шири ова зашто од штаб можно е да те караат, зашто ако ова клопче почне да се одврзува, меѓу првите што ќе треба да бидат уапсени е Анѓушев, моментално еден од најверните тендерашки другари на Мицковски. Смени страна типот уште пред да дојде вмро на власт.Браво Лејла Кадриу!
Луѓето од модуларната болница заслужуваат правда, а нивните семејства мир. Мора длабински реформи во ОЈО и СЈО.
Обвинителката Кадриу: Вака беше и за Модуларната
Јасно и прецизно беше наведено дека причинско- последична врска за настанување на пожарот е лошо инсталирана електрична енергија.... Беше јасно кој беше изведувач на работите а и нарачател.... Мене ме суспендираа бидејќи им сметав, бев премногу гласна а требаше пола влада во притвор да заврши врз основа на вештачења и собрани докази. И сега, истиот тој обвинител е назначен за испомош во ОЈО Кочани.
![]()
Обвинителката Кадриу: Вака беше и за Модуларната
Јасно и прецизно беше наведено дека причинско- последична врска за настанување на пожарот е лошо инсталирана електрична енергија.... Беше јасно кој беше изведувач на работите а и нарачател.... Мене ме суспендираа бидејќи им сметав, бев премногу гласна а требаше пола влада во притвор да заврши...off.net.mk
Lejla Kadriu
Vaka bombasticno zboruvaa po mediumi. Serviraa sekakvi informacii "za prevzemeni dejstvia vo tekot na istraga" za modularna bolnica vo Tetovo. A vo pozadina ni donesoa 2 obviniteli "vo ispomoć"...www.facebook.com
Така да тука треба и да ти лежи одговорот, зашто со прст не мрдаат за модуларната, а треба, убаво би било, ама најверојатно нема.
Автоматски споено мислење:
Сликата не е фотошоп, лажеше, признај барем и не се срами дополнително.... нити сум избришала нешто, ниту сум пријавила нешто, ниту сум искоментирала нешто за тебе, а имам право на мое мислење, вакво нервозно однесување со што ме нарекувате „глупава“, „лејка“...покажува многу какви личности сте, а што ако сум била присутна во тој момент во тие болнички соби при таа посета заедно со функционерите?
И ако си била присутна, нема да сум изненаден најискрено, зашто ти каква што си, отидена, си слика и прилика и за нашето отидено здравство.