Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.402
- Поени од реакции
- 22.015
И што се овие глупости!? Која е потребата да се постираат ретардирани статуси од некоја будала која е српска верзија на нашите Палчови сведоци?
И што се овие глупости!? Која е потребата да се постираат ретардирани статуси од некоја будала која е српска верзија на нашите Палчови сведоци?
Kakva e sostojbata so detetevo sto spasuvalo? Imam nekakvi povredi? Zosto pisuvaa da se oporavis te cekame i sl.
?каде е нуклеарката браќа
Не слушаш какви глупости трескаат новинарите? немаат грам срам и снимаат секаде, лешинари.
Golem del od niv se cudele za sto se uapseni. Bektesi kojznae dali panti deka potpisal vakvo neso a ne pa da go proveruva.Да но како ќе се докаже вина, еве инспекторите ќе речат министерот ни кажа да му дадеме лиценца, додека министерот ќе рече дека он не е должен да врши проверки туку само потпишува документ кој му е даден.
Чим гзот им е само за пари зинат и верските настани чисто процедурално ги одработуваат, не е.Tebe nekoj treba da ti objasnuva ko na dete, site tuka ti objaznuvaat, ama dzabe crpkata ne sfaka, tolku ti e.
Ne daj boze da bides ti nekogas odgovoren za nesto.
Автоматски споено мислење:
MPC ne e na vistinskata strana?
Еве се јавија големите верници.МПЦ ли е криво што со Македонија 80 години владеат атеистите СДСМ и Левица на Димче комуњарот?
МПЦ ли е криво што кога сакаа да воведат верско образование СДСМ и Левица кршеа и го стопираа целиот проект? Не го стопираа албанските партии или ИВЗ.
МПЦ ли е криво што ден пред трагедијата во Кочани на втора недела од Велигденски пост само 50 старци во црква, а утредента 1500 млади во дискотека полна со малолетници, дрога и се и сешто?
Што треба да прави? Со сила да ве тера да правите нешто што не сакате? Зошто секогаш на друг кривица?
Од Чаир до Струга нема да видиш албански и турски дуќан алкохол да продава или кафе бар да работи за време на рамазански пост. И никој не тера со сила. Тоа од прва рака ти гарантирам.
Golem del od niv se cudele za sto se uapseni. Bektesi kojznae dali panti deka potpisal vakvo neso a ne pa da go proveruva.
Овој потпишува дека локалот ги исполнува условите за лиценца, оттука оди нагоре се до Министерство за економија, каде државен секретар се потпишува и ја одобрува лиценцата.Да но како ќе се докаже вина, еве инспекторите ќе речат министерот ни кажа да му дадеме лиценца, додека министерот ќе рече дека он не е должен да врши проверки туку само потпишува документ кој му е даден.
Вој па за аларми зборува, абе најди ми една зграда нова или стара каде хидрантот не е демолиран и украден!Тоа што обезбедувале објект без противпожарни аларми е исто сериозен нивен пропуст.
Тука не се криви ни газдите туку самите станари, се крадат пп апарати, цревата од хидрантите, се блокираат и затвораат безбедносните врати, во случај на пожар треба на комшијата мебелот или цреповите да му ги тргаш за да дојдеш до вратата.Вој па за аларми зборува, абе најди ми една зграда нова или стара каде хидрантот не е демолиран и украден!