dobro odam tamu vo folderot i go otvaram ne moze da mi pisue nz zostoЗа да во Valve фолдерот го има HLServer, прво мора да го инсталираш hldsupdatetool.exe
dobro odam tamu vo folderot i go otvaram ne moze da mi pisue nz zostoЗа да во Valve фолдерот го има HLServer, прво мора да го инсталираш hldsupdatetool.exe
Абе инсталирај го прво, потоа оди во фолдерите и барај го...dobro odam tamu vo folderot i go otvaram ne moze da mi pisue nz zosto
Па ти фали тој фајл gfx.wad... инсталираше v21/v23 patch ?e toa e mojot problem na cs a vcera praev format na cs
i dense ja instalirav pak cs
Ace ja mislam deka ne e bitno koj pach dali v21/v23 do windowsot mu e poso i mene mi imalo praeno problemi pa smeniv windows i igram so v7 patch moe mislenje e toa a moze i sum greska pozz :smir:Па ти фали тој фајл gfx.wad... инсталираше v21/v23 patch ?
Чекор каде што ќе можеш да го напраиш сервер да ти прима и non-steam играчи најпрво треба да даунлоадираш http://rapidshare.com/files/216333307/swds47_48.exe-swds.dll patcher. Откако ке го даунлоадираш инсталирај го во фолдерот каде што ти е серверот (на пр. HLDS)aj nekoj neka mi kaze instalirav server se po na unforgiven postapkata.No koga odam u favorites,add server ja stavam ip adresata no ne mi izleva serverot?!
епа ако имаш инсталирано amxmodx со него ќе можеш да ставаш админи преку ip или преку јузер. Значи влегуваш во фолдерот (HLDS) каде што ти е инсталиран серверот HLDS\cstrike\addons\amxmodx\configs го отвараш фајлот users и најдолу на фајлот можеш да ставиш админ.si napraiv fala a kako sea ja da bidam admin??? pls pomos :nesum::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
setinfo _pw.епа ако имаш инсталирано amxmodx со него ќе можеш да ставаш админи преку ip или преку јузер. Значи влегуваш во фолдерот (HLDS) каде што ти е инсталиран серверот HLDS\cstrike\addons\amxmodx\configs го отвараш фајлот users и најдолу на фајлот можеш да ставиш админ.
Пр 1. со ip адреса
"43.23.13.23" "password" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"
значи во првите наводници ставаш ip адреса во вторите ставаш пасворд а во третите ацес или дозвола кон командите на серверот.
Пр 2 . со узер
"loopback" "password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
се правиш исто само наместо IP адреса ставаш јусер.
за да мозеш да влезеш на серверот со админска дозвола, во конзола треба да испишеш: setinfo_pw i password
Ако ти треба некаква друга помош прашај :smir:
сичко средив...ТоРпЕдО# напиша:Moже некој да ми каже како да ставам амх_мод??
Или еве ви мсн па на мсн да се договироме : ristovmsn@hotmail.com
Имам од Телекабел од Струмица и едно дете ми вика другиот месец прв ден отпочеток кога ке се плати одново интернет немаш ништо истрошено и право кога ке си направиш сервер од првиот ден, после нема да имаш ич лаг...
Па на него му треба само амх_мод па ајде јас ке му помогнам и вие на мене:helou::smir:
Moже некој да ми каже како да ставам амх_мод??
Или еве ви мсн па на мсн да се договироме : ristovmsn@hotmail.com
Имам од Телекабел од Струмица и едно дете ми вика другиот месец прв ден отпочеток кога ке се плати одново интернет немаш ништо истрошено и право кога ке си направиш сервер од првиот ден, после нема да имаш ич лаг...
Па на него му треба само амх_мод па ајде јас ке му помогнам и вие на мене:helou::smir:
сичко средив...
Само дали знае некој да става sxe на сервер-от ??
Тоа ми е најбитно и да го намалам лаг-от.
Мислам дека неможе.а може ли да се направи некако да не ми се менува ип адресата на серверот,имам адсл интернет.
Неможеа може ли да се направи некако да не ми се менува ип адресата на серверот,имам адсл интернет.