Дај слики од кучето, ќе го споделиме по фб- во, побрзо ќе се вдоми.Подарувам Куче Питбул.
Не е мое кучето, на една будала е... Пред некое време отиде во притвор и со сигурност ќе отиде во Затвор и сега кучето нема кој да му дава јадење и нема кој да го чува, му имам дадене неколку пати јадење и вчера отидов кај него на вилата и му дадов јадење и доста сакаше да си игра(не беше агресивно и многу е мирно, ИЧ НЕ ЛАЕ)
Типот(сопственикот на кучето) го има неколку месеци(ми кажа дека го купил, можно е да лаже) и не го третира добро, го држи врзано и тоа на минус температура да смрзнува и многу малку му дава јадење. Досега ниту име не му дал ниту му обрнал доволно внимание.
Кучето мислам дека е старо 1-2 години(незнам точно)
Доколку има некој што е во состојба да го чува(јас немам време) тогаш би му бил благодарен затоа што кучето доста внимание заслужува и многу е паметен.
Најден е дом за Аби, во благодарам за помошта.
Мазата Аби бара домче. Сабајле кога одев накај школо ја сретнав, како и секое куче, ја погалив и почна да ме следи. Стигнавме и до школо, таа чекаше во двор до голем одмор. На голем одмор, отидов со неа и уште неколку другарки до маркет. И' дадовме 3 пакувања паштета. Ја оставивме пред маркетот, но таа пак се вратила во школски двор и не' чекала до 6ти час. На крај ја земав со мене, отидов до пет шоп, и' купив апче против глисти и ја однесов дома. Ќе можам да ја чувам уште 2 дена максимум. Со неа ви давам и 2 кила храна (дехидрат) и половина од апчето против глисти. Ви гарантирам за верен пријател и одличен чувар на вашиот дом.
Поради тоа што вдомувачот не е подготвен за куче и не го смета кучето како обврска, туку зезанција, барам нов дом за Аби. Ве молам, барем привремен дом да и' најдеме, не прави проблеми кутрето, врши нужда само во земја, и знае команда "не" и "седи".Прегледај го приврзокот 116589 Прегледај го приврзокот 116590
Прегледај го приврзокот 116591
Мазата Аби бара домче. Сабајле кога одев накај школо ја сретнав, како и секое куче, ја погалив и почна да ме следи. Стигнавме и до школо, таа чекаше во двор до голем одмор. На голем одмор, отидов со неа и уште неколку другарки до маркет. И' дадовме 3 пакувања паштета. Ја оставивме пред маркетот, но таа пак се вратила во школски двор и не' чекала до 6ти час. На крај ја земав со мене, отидов до пет шоп, и' купив апче против глисти и ја однесов дома. Ќе можам да ја чувам уште 2 дена максимум. Со неа ви давам и 2 кила храна (дехидрат) и половина од апчето против глисти. Ви гарантирам за верен пријател и одличен чувар на вашиот дом.[DOUBLEPOST=1426605112][/DOUBLEPOST]
Најден е дом за Аби, во благодарам за помошта.
Друже,со ова што си го напишал цела недела се смејам и уште ме држи Жив и здрав да си 200години.Подарувам Куче Питбул.
Не е мое кучето, на една будала е... Пред некое време отиде во притвор и со сигурност ќе отиде во Затвор и сега кучето нема кој да му дава јадење и нема кој да го чува, му имам дадене неколку пати јадење и вчера отидов кај него на вилата и му дадов јадење и доста сакаше да си игра(не беше агресивно и многу е мирно, ИЧ НЕ ЛАЕ)
Типот(сопственикот на кучето) го има неколку месеци(ми кажа дека го купил, можно е да лаже) и не го третира добро, го држи врзано и тоа на минус температура да смрзнува и многу малку му дава јадење. Досега ниту име не му дал ниту му обрнал доволно внимание.
Кучето мислам дека е старо 1-2 години(незнам точно)
Доколку има некој што е во состојба да го чува(јас немам време) тогаш би му бил благодарен затоа што кучето доста внимание заслужува и многу е паметен.