Уффф вчера како се пренервирав со една... абе ќе ја задавев ако постоев уште малце. Влегвиме во еден бутик со 2 другарки и уште не сме ни влегле одма се напрчи пред нас ”Повелете”
nervoza: ) и ние демек бараме блузички ама посвечени така и да не се црни. И то бабето.... упс... продавачката ми покажвит фустани
и почна.... види го ова, леле колку убо ќе ти стојт, леле не си свесна... јас викам не сакам такво многу ми е шарено.... и таа пак... тогаш види го ова жити се’, ко за тебе праено, леле преубо ќе ти стојт ела да го пробаш
nemoguce: ) после ми покажвит уште еден црн шо би бил одличен за бришење прашина и една другарка и се втури.... „слушај, ко прво не бараме црно, ко второ ова е за жени, ние не сме жени”..... и пак почна ова бабево.... денешниве деца не знает шо е убо, само за ќотек се децава денес, само вака само така... бла бла блаааа...... и ние си заминавме таа уште грачит... :kill:
а и многу се нервирам ко ќе ме убедува некоја продавачка дека нештото шо сум го пробала ми стојт преубо.....а јас знам дека не ми стојт и уште толку навалуват