- Член од
- 11 мај 2010
- Мислења
- 2.952
- Поени од реакции
- 718
знам знам... кај мене увек треба да има НЕШТО поинаку од нормалнотоЗдраво
Кано, ти се појави кај нас за монтажа (во вторникот) уште пред ние да успееме да го прочитаме твојот пост на форумов.
За информација на читателите на форумот на ова Волво В70 се постави секвенционален плински уред наменет за возила со мотор со 5 или 6 цилиндри. Цената на уредот е 830 евра –со цилиндрична плинска боца, 860 евра -со торусна боца која се поставува на место на резервно тркало.
Метанската боца која ја земавме од тебе на користење добро ни дојде за едно возило на кое вградувавме метански уред. Бидејќи Макпетрол сеуште не ја отвори метанската пумпа која ја најави, твојата боца, која беше полна со метан, ја искористивме за да се испроба колата на метански погон.
П:С не се секирај за казанчето кое си го доградил во системот за ладење, убаво ти стои.
па пукнало казанчето и по сервизиве за волво немаа баш такво казанче. нај блиску по параметри беше тоша што го вградив исто така од волво значи, сепак оригинално... гарант ме благословувате што не ми текна да почнам со термостати од бољери, вентили парногреачки и место казанче да му опнев една експанзиона од парно на дрва