Дефинитивно Некој ја прочитал мојата колумнаFortunE напиша:Прашањево ми врати филм
Да, оставам белег од нокти, но не дупки, туку линии по грбот
Имам моменти кога нежно гребкам со ноктите, а некогаш ги забивам дали на г`зот или на грбот, но се зависи од моментот, од тоа колку е жешка ситуацијата.
Не верувам дека постои маж кој не го возбудуваат женски нокти
Не сум стигнала до твојата колумна, малку подолу е таа тема, чека на ред. И зошто би помислил дека од твојата колумна некој ќе пише дека нешто сака?CopyOfDeath напиша:Дефинитивно Некој ја прочитал мојата колумна
а за промената на името на темата од ацид барам да ми плати авторски права за гребењето
уживам кога ме нежно гребат а како шо кажа Форчн зависи од моментот понегогаш и уживам кога ми заријат во грб нокти оки е
за старт ова е основниот пакет, нормално... плескање по гз е ептен нормално, и во доги стајл и коа е врз тебе! коа си ти врз неа, нормално е да ти ја изљупи кожата од грбот! а кога ќе свршуваш ако не те гризне на врат силно (3 недели да не смееш да помислиш после тоа да се пипнеш) не знаеш шо е јако свршување!!!Aceva напиша:Машала, глеам се шири насловов.
А мие тетовќе, шо смо ватрене и шо се гриземо?
Чекај да видиме сеа како ќе звучи - Плескање по гз, гребење со нокти и гризење со заби за време на секс во услови на транзициија.
Асли докторска.