Плачете ли на песни?

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Деновиве на "Игри без граници" од Тоше.
Инаку од Чолич "Ако те одведу" и од Мерлин и Змијанац "Кад замиришу јорговани" спомени тоа е.

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Ај ти не лажи многу .. знам дека дома сечеш вени на Hammer Smashed Face и Fucked With a Knife :pos:
:pos:
Потполно си во право. Најмногу плачам на "I Cum Blood", во срцево ме погоди песната уште првиот ден кога ја слушнав. :pos:
PS. A да, "плачам" и на "Addicted To Vaginal Skin" :pos: и на спотот од Six Feet Under - The Day That Dead Walked

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Значи срамота еј .. какви плачковци сме .. еве ја моментално плачам на Cannibal Corpse - Blunt Force Castration :pos:

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Никогаш немам плачено на песна. И да ми е тешко, тажна песна може да ме дотепа, ама не до плачење. Деновиве, додуша си плачам на Ариа и Игри без граници од Тоше.

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Во целина неам плачено на песни..Многу често можам да сменам расположение од некоја песна....Ама деновиве ми надоаѓаат солзи на некои песни од Тоше ама да "цмиздрам" уште не:nesum:...

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
не плачам на песни!но има од некои срцето ми се собира!

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Да, плачам на песни зашто некои песни толку го осликуваат мојот живот што едноставно само по себе солзите паѓаат, или пак некоја тачна случка поврзана со некоја песна. Плачам да, и тоа многу.:toe:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Плачам на одредени песни од Тоше Проески, бидејќи ненормално многу ме потсеќаат на него и неговиот живот. Инаку на никоја друга не плачам, само знаат да ме разнежнат, а солзи не!

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Постојат ли песни за кои сте емоционално поврзани,ве потсеќаат,асоцираат на нешто и веднаш кога ке ги слушнете се расплакувате?Или тоа е само музика и нема зашто да се плаче.
Песна ко песна не може да ме трогне до толку, но ако има емотивна поврзаност и те како плачам, посебно ако се пронаоѓаш себеси во лириката....

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.944
Поени од реакции
50.815
Joк нема шанси и тешко да се измисли таа песна што ке ме расплаче..

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
placam!! e na pesni da placam!! a za nesto tragicno da e na primer ne! togas ne mozam....
ojdena :smir:

K

**KukLi4ka**

Гостин
Imam placeno do sea samo na Jesen u meni-parni Valjak...taa pesna mi budi mnogu spomeni i me rastazuva premnogu!:(..i denovive na pesnite na Tose:(:(

M

**MEMORY**

Гостин
Еднаш ми дојдоа солзи на I Will Always Love You од Whitney Houston кога ја пееше во живо....баш ми е жал за типката што заврши така.... сега си плачнувам на Nothing Else Matters од Metallica оти ме потсетува на Тоше кога ја пееше на градски лани и годинава, а да не правам муабет колку гличам кога ги слушам неговите песни...

Kajgana Shop

На врв Bottom