Плачете ли на песни?

Coca-Cola1981

uzivaj vo nepovtorliviot vkus Always CocaCola
Член од
27 јануари 2007
Мислења
417
Поени од реакции
1
Jakov напиша:
Не ме зезај, тоа е педерска работа.Евентуално може да има некој девојчици на 12-3 годинки да плачат инаку други нема шанса. Пројде тоа време.

извини ама јас уште малце ќе имам 26 па знам да заплачам не на една туку на милион песни од ххххх причини

N

NeMiRnA

Гостин
Paaa porano pocesto,sega nekako imuna stanav,veke mi stana preku glava od emocii i ligavenja...dosta e vise...pesnite se za da te raspolozat a ne da te rasplacat:)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
imam placeno na nekoi pesni no koga sum bila tazna....a taka, mislam deka ne bi pustila solzi...samo koga mi e tesko....

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
ne e samo muzika ima nekoi tekstovi koi navistina moze da te ,,pogodat vo srce" ednostavno tekstovi koi ke te potsetat na nesto sto ti go imas pocuvstvuvano...
da mi se slucilo da zaplacam na nekoi pesni, no koga sum tazna, koga sum povredena...

KaPsa

The G®eat One
Член од
19 јули 2006
Мислења
127
Поени од реакции
1
Да сум плачел и на филмој и на песни. Ама не на секој на некој што стварно содржат поука во нив и посочуваат на нешто и те учат на нешто. Најчесто на МакРап , нормално ако се соживееш со песната со римите во неа , и ако се пронајдиш во самите рими. Тогаш е најлесно да се распачш.

Член од
18 март 2007
Мислења
84
Поени од реакции
0
па до сеа не сум плачел, али дефинитивно постојат шанси да се расплачам на некоја :):):)

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Плачам и те како плачам. Обично најчестиот мотив поради кој плачам е музиката т.е поточно некои песни така што будат емоции во мене во дадени моменти,не секогаш.

The_Joker

Right Place, Right Time
Член од
23 мај 2006
Мислења
122
Поени од реакции
0
ponekoash koa ke me fati nostalgija

mackomk

...Chichino...
Член од
23 јуни 2007
Мислења
318
Поени од реакции
72
Се десило песна да ме натажи,али никад не сум заплакал

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Имам плачено на песни и до ден денеска знам да заплачам на песна, тука не зборам кога сум под дејство на алкохол или нешто слично.
Селин Дион-My heart will go on
Нирвана-You know you are right, Come as you are,
Pure Moods-скоро на цела компилација еднаш плачев затоа што сите песни се со таков морбидно прекрасендепресивно манично нарцистичко наркомански карактер.

Последниве два дена плачам кога ќе ја пуштам од Тоше Проески-Игри без граници

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Никогаш не плачам на песна.
Ај ти не лажи многу .. знам дека дома сечеш вени на Hammer Smashed Face и Fucked With a Knife :pos:

еве и брн84 плаче на цеца и миле китич ама неке да ви каже :pos: ..

бај д веј .. и ја плачам по некад на некои песни .. али најомилена за плачење ми е Bryan Adams - Ever Loved a Woman .. другите песни ме мрзи да ги пишувам !

Член од
25 септември 2007
Мислења
154
Поени од реакции
1
Деновиве плачам на сите песни од ТОШЕ.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Кога не сум расположена,депресивно расположена,разочарана или што ти ја знам таму,ќе си пуштам нешто што ми одговара на расположението и тоа ќе ме дотепа уште толку,а да сум расположена и да пуштам некоја песна тажна-не ми се случило да се растажам.

Kajgana Shop

На врв Bottom