Плачете ли на песни?

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
па зависи од моето расположение и од песната која ја слушам, ако сум тажна нешо и слушам некоја балада која ме потсеќа на тагата, плачам.

Член од
17 јуни 2007
Мислења
196
Поени од реакции
5
daaaaaaaaaaaaaaa! placam na have u ever really loved a women od brian Adams

Член од
20 октомври 2007
Мислења
29
Поени од реакции
0
porano ne cmizdrev,mozda samo ke se natazev;a,sega...sega ne placam tuku se kornam od placenje na ''Zajdi,zajdi" od Tose

--**ЕмА**--

take me as i am
Член од
14 ноември 2007
Мислења
380
Поени од реакции
11
Па често плачам ... некој песни стварно ми допираат до срцето и ми идат солзите сами од себе... сега најчесто на песни од тоше :(

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Многу често плачам на песни, поготово на песни во чии текстови можам да се најдам себеси и како се чуствувам и низ што проаѓам.

Член од
7 декември 2007
Мислења
43
Поени од реакции
0
CESTO ZNAM PRED DA ZASPIJAM DA SLUSNAM NEKOLKU TAZNICKI PESNI I DA ZAPLACAM :)

Член од
21 декември 2007
Мислења
53
Поени од реакции
1
Си плачам на песни, особено кога периодот ми е крајно лош знам да се удавам плачејќи.

Член од
17 декември 2007
Мислења
178
Поени од реакции
7
Кој не плаче на песни? Само што некои тоа го прават во јавност, bez sram, а други во темнината на своето сопче...Кога ќе те погоди некоја балада, ќе те врати во некои времиња одамна поминати, ќе те потсети на драги личности.А во јавноста си ставаме панцири на градите, како во вицот со полицаецот кој носел панцир на свадба за да не го погоди некоја песна во срце! :))))

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Кога-како.. ако сум собирала цела недела мора еден ден да се исплачам на било која песна шо ме потсеќа на нешто.... а има периоди секој ден плачам... па нема, нема... после недела - две пак ми дојде да плачам (во тие денови и најмала солена шега може да ме навреди и повреди)... и се така.... иде иде... па застане. ГОЛЕМА ПЛАЧКА СУМ! али тоа не го покажувам во јавност... некои дури мислат дека сум сурова кучка.. но тие се ретки, некои што не ме познаваат
Ај ем а рили најс грл...само не ја мини црвената лнија.. оти ја помина ли..... ќе да избије пуч!:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom