Плачете ли на песни?

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
ми доаѓа да плачам на песната од леб и сол-чукни во дрво а многу имам плачено на iris-go go dolls, и заради филмот и заради текстот..толку.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
аууу,многу плачам на песни..посебно во последно време..има некои песни кои ме потсеќаат на некоја личност или пак на некоја тажна случка..многу имам плачено на Goo Goo Dolls-Iris,Enrique Iglesias-Hero,Владо Јаневски-Што и да е ќе помине и сега на сите песни на Тоше..од очигледна причина..:cry:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Samo ednas placev na pesna i se toa poradi situacijata vo koja se naogav...me pogodi tekstot...a pesnata bese Vlado Janevski - Sto i da e ke pomine....a obicno ne placam na pesni,naprotiv,me razveseluvaat!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
зависи... во принцип 90% од музиката што ја слушам е за шуткање и колење но има некои и емотивни :)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Imam samo na edna od Vesna Pisarovic ama ne znam kako se vikase

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
Ниту јас не плачам на песни со исклучок на некои песни од тоше...

aLeKsAnDaR-aKi

The Duke
Член од
29 октомври 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
да да многу често одредени песни ме растажуваат и во мене побудуваат спомени..од рок- power балади па се до староградски македонски песни.сите тие имаат посебен дел во срцето и ми значат нешто

rowling

Desperate Cranberrie
Член од
31 март 2007
Мислења
290
Поени од реакции
8
Ofofoof...mi se ima slucano..ednas gledav eden film Kako RAstat devojkite i na kraj ja pustija "I'll be missing you" a filmo bese jebeno tazen i me rasplaka... plakav na "umbrella"ili del od lyricsot... zosto mi se positvoeti so situacijata i bese verojatno togas najtazniot moment vo mojot zivot...najebeno..no coment i ja pustija na radio...

Член од
21 декември 2005
Мислења
661
Поени од реакции
7
koa sum u bad i koa slusam nekoja traka od rns i slicno, sto mislis deka pravam

Д

Демијан

Гостин
sekogas koga ke ja slusnam od Vlado Janevski Sto i da e ke pomine!!osobena ako sum pijan!! samo na slednive stihovi:

malecok bev i uste neznaev
deka placat i vozrasni
odednas glej
brz mojot hartien zmej
kapnaa solzi na makja mi!!
:(

Член од
10 септември 2007
Мислења
184
Поени од реакции
1
se slucilo da mi protece nekoja solza na sonata arctica-tallulah kakva pesna ej a pa textot e neviden slusajte ja !

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Не...Не слушам таков вид на музика што сентиментално делува.

Член од
14 јуни 2007
Мислења
105
Поени од реакции
6
Nekogas (redovno) placev na Soldier of fortune, imam placeno i na Never say goodbye . . . .. . . .

Kajgana Shop

На врв Bottom