Плачете ли на песни?

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Постојат ли песни за кои сте емоционално поврзани,ве потсеќаат,асоцираат на нешто и веднаш кога ке ги слушнете се расплакувате?Или тоа е само музика и нема зашто да се плаче.

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
о да,во принцип ретко можеш да ме видиш во солзи,не знам зошто,али кај мене солзите тешко доаѓаат,и кога ќе дојдат,бргу си одат..
на песни имам плачено само на една,When I see you smile од Firehouse,со потенцијал да продолжам на следни...

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Па не ми се случило да заплачам на песни.На филмови да кога бев помал ама на песни не.

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Се имам откорнато од цмиздрење на Watching over me-Iced Earth и на If you're not my number one-Daniel Bedingfield...:):):)

R

Razorblade Kiss

Гостин
Солзи ми идат само кога една другарка од мој клас,Мартина пее некои песни...се ежам кога ги пее и толку е...а инаку не,не ми се случило да ''рикам'' на песна.

bad_girl

The girl you can't have
Член од
21 февруари 2007
Мислења
216
Поени од реакции
4
не баш плачено ама се имам растажено многу на 2 песни и секогаш кога ги слушам ме растажуваат зошто ме потсекаат на една бивша посебна личност

Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
10
imam placeno samo na edna pesna Barbara S. - Woman in love, i mislam deka veke nikogas...

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
NIppI напиша:
таа не е If you're not the one од Daniel?
Таа е. :)

Инаку немам плачено на песна. Имам плачено само кога свирам сама, ама најчесто кога сум нерасположена, па несвесно си свирам за да се расплачам полесно и побрзо да помине. :)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Се случило да бидам тажна, разочарана, да ми навираат солзи, и да си пуштам некоја песна што само полесно би ми ги истуркала солзите. :) Инаку да чујам некоја песна, и да заплачам автоматски, ако немам лична причина, само поради тоа што песната ме разнежнила... Не ми се случило.

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
mRnO напиша:
Постојат ли песни за кои сте емоционално поврзани,ве потсеќаат,асоцираат на нешто и веднаш кога ке ги слушнете се расплакувате?Или тоа е само музика и нема зашто да се плаче.
Сите песни скоро ме потсеќаат на нешто од минатото а поготово песни стари што ме потсекаат на друштво и се такви ствари...порано плачев на такви песни ама веќе не...едноставо не ми идат солзи незнам зашто...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
ехехе пошто сум се родила толку емотивна често ми се случува да заплачам на песни иако многу може ќе ми се смеат, ама тоа е - таква сум си јас.Инаку на многу сум плачела ама најчесто плачам na everything i do I do it 4 u - bryan adams i tryly madly deeply - savage garden.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
никогаш немам цимолено на некоја песна само да сменам расположение ми се случило

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
NIppI напиша:
таа не е If you're not the one од Daniel?
...можда...:)
Уствари така имат појќе логика...то намбр клајте го на игнор:)

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Да.. Не секогаш, но со некои песни сум емоционално поврзанаи секогаш кога ќе ги слушнам морам да пуштам по некоја солза :). Обично во одредени периоди кога ми е тешко слушам одредена песна... И по којзнае колку време да ја пуштам повторно, плачам.

Kajgana Shop

На врв Bottom